08 / 05 / 2024

gayrimenkul danışmanlığı şirketi nerede

gayrimenkul danışmanlığı şirketi nerede

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Kıbrıs'ta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı!

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

Smart Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Guanwoo Jung, Geumbı Lım ve Taha Sezi Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Rfm Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfm Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Solğun tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Hipokrat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hipokrat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ozan Özkahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Office Station Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Office Station Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Hüseyin Alsoy ve Halil Kaynakçıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Helis Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helis Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Murat Uzun tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran' da Pendik, Y.Bağlar Mahallesi' nde kuruldu.

SS Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SS Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Öztuna ve Seda Alpar Menteşe ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Eyüp' te kuruldu

Serap Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serap Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Serap Ünal Eraslan tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Alkhateeb Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhateeb Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, G. Abdelsalam Attıa İbrahim, M. Abdulfattah I Obeid tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Otomotiv Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Özçakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

İrem Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Çavuşoğlu, İsmet Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi'nde kuruldu.

Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soco Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi, Senada Sokollu, Hana Cosic tarafından 10 bin 50 TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Sanad Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanad Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, M. Akram Dakhel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Defne Sokak, Flora Residance'ta kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığı şirketi nerede Haberi

gayrimenkul danışmanlığı şirketi nerede

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı. ERA H&B Real Estate Kıbrıs'taki ilk şubesini Girne Karakum Yolu üzerindeki modern ofisinde görkemli bir etkinlikle hizmete açtı. KKTC Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren .Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA Avrupa ve Türkiye Başkanları, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ve ailesi, emlak ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği renkli açılış havai fişekler arasında pasta ve kurdele kesimi ve kokteyl parti ile noktalandı. 



Star Kıbrıs...