04 / 05 / 2024

Gayrimenkul danışmanlığı yeni tasarı

Gayrimenkul danışmanlığı yeni tasarı

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından görüşe açılan Gayrimenkul Ticareti Hakkındaki Yönetmelik taslağı hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta   10 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Sharıfy Ve Setareh Morassaeı kuruldu.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığında staj zorunlu oldu!

Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik'te yer alan yeni yasaya göre gayrimenkul danışmanlığında staj zorunlu oluyor. Yasada yer alan maddelere göre lise mezunları bir yıl, üniversite mezunları ise altı ay “staj” yapacaklar.

Gayrimenkul danışmanlığı geleceğin mesleği olacak!

Gayrimenkul danışmanlık sertifikası sektöre yeni bir soluk getirecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, Gayrimenkul danışmanlığına olan ilginin bu düzenlemeyle daha da artacağına inandıklarını söyledi...

Gayrimenkul danışmanlık şirketleri 2019’da 390 yeni şube açacak!

Gayrimenkul danışmanlık şirketleri 2019 yılında 390 yeni şube açmayı planlıyor. Markaların franchise giriş bedelleri ise 15 bin TL ile 150 bin TL arasında değişiyor.

Gayrimenkul danışmanlığı üniversite mezunlarının yeni gözdesi!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

Eskidji Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş’ye yeni katılan danışmanlar,(YTÜ-SEM) iş birliği ile hazırlanan Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı.

Alpha Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Alpha Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Korkut Yolcu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cem Yolcu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, Hasan Övün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısım 'da, Duygu Oral Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı yeni tasarı Haberi

Gayrimenkul danışmanlığı yeni tasarı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın ev alım, satım ve kiralama ticaretine yeni düzen getirmeye hazırlandığı bu günlerde tasarı için sektörden yapıcı eleştiriler de geliyor. Gayrimenkul sektöründe kaliteli hizmet artışına destek olmayı amaçlayan tasarı ile ilgili açıklamalarda bulunan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, “Gayrimenkul Ticareti Hakkındaki Yönetmelik taslağı, genel olarak yararlı düzenlemeleri getirmekle birlikte, bazı noktalarda eksiklikleri bulunuyor” dedi.

30 Ekim 2017 tarihinde TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından görüşe açılan Gayrimenkul Ticareti Hakkındaki Yönetmelik taslağı, sektörde birçok tartışmayı beraberinde getirdi. Genel olarak gayrimenkul ticaretinde aracılık faaliyetlerini yasal bir alt yapı eşliğinde ilerlemesini amaçlayan tasarı aynı zamanda işlemlerin güven içinde yapılmasını ve nitelikli insan kaynağı yaratılmasını da hedefliyor.

Konuya ilişkin değerlendirmeler yapan ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, düzenlemenin iyi niyetli...