07 / 05 / 2024

Gayrimenkul danışmanlık sektörü

Gayrimenkul danışmanlık sektörü

Gündemdeki yeni Emlakçılık Yasası'na göre artık arada emlak danışmanları olmadan alım satım işlemi gerçekleşemeyecek..

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yga Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küpdilli ve Sefa Çakır ortaklığında kuruldu.

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patres Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yıldırım tarafından kuruldu.

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Jodeırı Sheıkhzadeh tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Whitehead Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Whitehead Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Akbaş tarafından kuruldu.

Lawal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lawal Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile R.Anuoluwapo Lawal tarafından kuruldu.

Pro Art Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Art Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümit Çakır tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık sektörü Haberi

Gayrimenkul danışmanlık sektörü

Türkiye’nin en canlı sektörlerinden birisi olan emlakçılıkk alanında inovasyon görülmemesi son derece şaşırtıcı. Teknoparkta ofis açıp, ilk inovasyonu yapan gayrimenkul danışmanlık şirketi büyük avantaj elde edecek...

Para Dergisi yazarlarından Baybars Altuntaş, bu haftaki yazısında gayrimenkul sektöründeki inovasyonu ele aldı. Baybars Altuntaş'ın yazısı şöyle;

Gayrimenkul sektöründe inovasyon nerede?

 

GEÇEN hafta çıkmak üzere olan yeni Emlakçılık Yasası gündemdeydi. Yeni yasaya göre artık arada emlak danışmanları (komisyoncuları) olmadan alım satım işlemi gerçekleşemeyecek. Bu da şu demek: Özellikle gayrimenkul danışmanlık sektörü hızla büyüyecek. Bu da müthiş bir rekabeti beraberinde getirecek gibime geliyor. Rekabet ortamında ise inovasyonu ilk yapanın kazanacağı aşikar. Öyleyse, emlak komisyonculuğu sektöründe (daha kibar tanımıyla: gayrimenkul danışmanlığı) ve gayrimenkul yatırım sektöründe nasıl bir inovasyon rekabet ortamını tetikleyebilir?

Global teknolojiler sektöründe pek çok “tech” uzantılı ve...