29 / 04 / 2024

gayrimenkul değerleme eğitimleri

gayrimenkul değerleme eğitimleri

Lal Akademi ve İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi ( SERPAM ) işbirliğinde düzenlenen “Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar” eğitimi Ankara Litai Otel’de gerçekleştirildi.

Gayrimenkul değerlemesinde finansal yaklaşımlar eğitimi 15 Şubat'ta!

Eğitimlerine 2014 yılında da devam eden Lal Akademi, “ Gayrimenkul Değerlemesinde Finansal Yaklaşımlar Eğitimi ” ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Gayrimenkul değerlemesinde finansal yaklaşımlar eğitimi 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

KTO üyelerine yönelik gayrimenkul değerleme eğitimi düzenlendi!

Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerine yönelik "gayrimenkul değerleme" eğitimi düzenledi. KTO Başkanı Hiçyılmaz, odada tabandan gelen istekleri yönetim kuruluna ulaştırarak sorunları çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

Gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar yapılacak!

Şimşek, proje ile tapu ve kadastro bilgilerinin güncellenmesi, e-Devlet faaliyetleri ile entegrasyonu, kadastro dairelerinin vatandaşlık hizmetlerinin geliştirilmesi, gayrimenkul değerleme alanında çalışmalar yapılması amaçlandığını kaydetti

Gayrimenkul değerleme uzmanlığı nedir?

Gayrimenkul değerleme uzmanları; taşınmaz mal alım- satım sürecinde, ipoteğe dayalı kredi işlemlerinde değer tespiti yapıyor. Peki, gayrimenkul değerleme uzmanlığı nedir? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

SPK, gayrimenkul değerleme tarifesini açıkladı!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyelerinin değerleme hizmetlerine ilişkin, 2015 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi ve uygulama esasları hakkındaki karar yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Adım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Bölge Temsilciliği Şubesi açıldı!

Adım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Bölge Temsilciliği Şubesi, Mehmet Kaya Şube Müdürlüğü'nde 330 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

TSKB Gayrimenkul, Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2014’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.Firma, uluslararası standartlarda hizmet kalitesini garanti ediyor.

İş GYO Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Batışehir'in 2013 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yaptığı açıklamada Batışehir ve de Arnavutköy 'de yer alan 14 parselin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporlarını yayınladı.

gayrimenkul değerleme eğitimleri Haberi

gayrimenkul değerleme eğitimleri

Gayrimenkul piyasalarında değerlemenin nasıl yapıldığıyla ilgili teorik ve pratik yaklaşımları ele almak amacı ile düzenlenen ve bir tam gün süren eğitime, konuya merak duyan profesyoneller katılım gösterdi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Anabilim Dalında görevli olan Doç. Dr. Ali Hepşen tarafından verilen eğitimde; gayrimenkul finansman piyasalarının kavramsal açıklamalarına ve değer kavramına kısaca değinilerek,  gayrimenkul projelerinin değerlemesi üzerinde duruldu. Ayrıca nakit akımlarının ve indirgeme oranının belirlenmesi ve proje değerleme yöntemlerinin detaylandırıldığı eğitimde, son olarak otel yatırımlarının ve ticari mülk yatırımlarının değerlemeleriyle ilgili uygulamalar yapıldı.

Gayrimenkul, gayrimenkul değerleme sektörlerindeki ve bu sektörlerle ilişkili tüm aktörlerin ihtiyaçları doğrultusunda, içerikleri itina ile hazırlanan eğitimlerin devam edeceğini belirten Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Müdürü Osman Yüksel, gelen talepler doğrultusunda kurum ve kuruluşlara yönelik özel içerikli...