08 / 05 / 2024

gayrimenkul değerleme şirketi esasları

gayrimenkul değerleme şirketi esasları

Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler ile ilgili esaslar 2 Ağustos 2007 tarihinde 26601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Gayrimenkul değerleme kanunu...

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Metas Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Maya Pero Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Peren Akça Tekin tarafından kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Makina Değerleme Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Torun ve İnci Torun ortaklığında kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Karabacak tarafından açıldı.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Oga Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Oga Grup Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy’de  1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Alalmış tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

gayrimenkul değerleme şirketi esasları Haberi

gayrimenkul değerleme şirketi esasları

Gayrimenkul değerleme kanunu!

Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler ile ilgili esaslar, Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerveçesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere ve Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğte Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ kapsamında yer alıyor. 


Tebliğ, 2 Ağustos 2007 tarihinde 26601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olup, tam metin şu aşapıda bulunuyor:


SERMAYE PİYASASI MEVZUATI ÇERÇEVESİNDE DEĞERLEME HİZMETİ VERECEK ŞİRKETLERE VE BU ŞİRKETLERİN KURULCA LİSTEYE ALINMALARINA İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (Seri:VIII, No: 53)

MADDE 1 – 12/8/2001 tarihli ve 24491 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Seri: VIII, No: 35 sayılı “Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Değerleme Hizmeti Verecek Şirketlere Ve Bu Şirketlerin Kurulca Listeye Alınmalarına İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ”in adı aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

         ...