08 / 07 / 2024

Gayrimenkul Edinimi ve Yeni Kira Hukuku

Gayrimenkul Edinimi ve Yeni Kira Hukuku

İstikrarlı ekonomik gelişim ve 2013 yılı için beklenen 4,2’lik büyüme perakendecilerin gözünü Türkiye’ye çevirdi. Perakendecilerin en çok tercih ettiği kentler sıralamasında İstanbul 11. sırayı elde ediyor...

Tempark İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempark İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Resul Demir ve Mehmet Nasır Acin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Doğan Sokak'ta kuruldu.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nawal Mohammed I Alsanaat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.Abdulrahman M Alderaıbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemalettin Kıratlı Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak, Uphıll Towers'ta kuruldu.

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gündoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu...

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Karabuğa ve Mustafa Dönmez ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul Edinimi ve Yeni Kira Hukuku Haberi

Gayrimenkul Edinimi ve Yeni Kira Hukuku

Yüksel KarkınKüçük Avukatlık Ortaklığı’nın düzenlediği “Gayrimenkul Edinimi ve Yeni Kira Hukuku” konulu seminerinde konuşan Jones Lang LaSalle EMEA Bölgesi Sermaye ve Piyasaları Araştırma Bölümü Başkanı Robert Stassen, Avrupa’nın 2008’teki çöküşten sonra istikrarlı bir çizgide ilerlediğini kaydetti.

Türkiye’nin de son 10 yıldır gözlenen ekonomik gelişimi ve 2013 yılı için beklenen yüzde 4,2’lik büyüme oranı ile istikrarlı bir görünüm sergilediğini anımsatan Stassen, perakendecilerin en çok tercih ettiği kentler sıralamasında İstanbul’un 11’inci sırada yer aldığını ifade etti. En çok yatırımın şu anda Rusya’ya gittiğini kaydeden Stassen, onu ikinci sırada Türkiye’nin izlediğini ve 3’üncü sırada da Romanya’nın bulunduğunu dile getirdi.

Avrupa’da gayrimenkul alımlarının yüzde 60 oranlarında büyük şehirlerde olduğunu söyleyen Stassen, Avrupa dışından Avrupa’ya gayrimenkul yatırımı amacıyla yüklü miktarda sermaye girişi olduğunu ifade etti. Stassen,...