18 / 07 / 2024

Gayrimenkul fiyatlarına ne zaman zam gelecek

Gayrimenkul fiyatlarına ne zaman zam gelecek

Yapı malzemelerinin fiyatlarının arttığını belirten Neva Prestij Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, bahar aylarında konutlarda fiyat arışı beklediklerini söyledi.

Çimento fiyatlarına ne oluyor? Dört senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Bayramdan önce çimento fiyatlarına zam gelmiş gelen zam sonrası 1 ton çimentonun torba fiyatının 1750 liradan 2 bin 500 liraya çıkmıştı. Çimento fiyatlarına ne oluyor? 4 senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Temmuz 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, piyasa katılımcılarının ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları öncesi temkinli davranması ile yükselişe geçti. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatlarına da zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 10 Temmuz 20

Akaryakıt ötv zammı! Benzin ne kadar oldu? Zamlı benzin, motorin, LPG fiyatlarına hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları, son zamanlarda kur ve vergi artışlarıyla beraber resmen uçuşa geçmişti. Bugün de ÖTV zammı geldi. Peki Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte son dakika güncel akaryakıt fiyatları 4 Temmuz 2024... 

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

Hurda fiyatlarına dev indirim! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2024 hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Gelen indirim sonrası bakır ve demir hurda fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 16 Haziran 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına dev indirim! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim sonrası bakır ve dmeir hurda fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına son dakika Mayıs zammı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 29 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Son dönemde küresel emtia piyasalarında yaşanan önemli dalgalanmalar, Türkiye'deki hurda fiyatlarına da yansıyor. Peki bugün bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? İşte 29 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları

Payas, Karabük, İzmir ve İstanbul demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde. Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Peki Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyatları

Demir fiyatları haftayı rekor zamla kapattı. Demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları zamlar sonrası resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatlarına ne zaman zam gelecek Haberi

Gayrimenkul fiyatlarına ne zaman zam gelecek

Yeni yılın gelmesiyle birlikte artan vergi oranları ve enflasyon farkı tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Yapı malzemelerinin fiyatlarının artışta olması ev fiyatlarının önümüzdeki dönemde yükseleceğine işaret ediyor. İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Neva Prestij Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, bahar aylarında konutlarda fiyat arışı beklediklerini dile getirdi.


Yaşanması muhtemel fiyat artışlarına karşın, konut satışlarında bir düşüş beklemediklerini dile getiren Öztürk, 2016’nın Ocak ayında satışlarda %3’lük bir artış beklediklerini dile getirdi. Son yıllarda konut sayılarının artmasıyla inşaat firmalarının birbirinden cazip kampanyalar yaptıklarını dile getiren Öztürk’e göre, kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte yapılan nitelikli konutlar ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor.


SEKTÖR CANLANACAK


Öztürk, “Neva Prestij Yapı olarak  30 yıllık aile şirketimiz, toplamda 2000’e yakın konut, otel ve benzinlik gibi ticari yapıların yanında, şu...