11 / 05 / 2024

gayrimenkul fonu 2018

gayrimenkul fonu 2018

Gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie, fonlarından Avrasya Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu için Borsa İstanbul’da gong çaldı. 

Gayrimenkul için 26 fon daha geliyor!

Gayrimenkul fonları yatırımcıların büyük ölçekli ve daha verimli gayrimenkullere ulaşmasını sağlayarak hem getirinin yükseltilmesinde hem de gayrimenkule has risklerin asgariye indirilmesinde önemli rol oynuyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Norveç Varlık Fonu gayrimenkul yatırımlarından yüzde 4,6 getiri elde etti!

Piyasa değerleri hakkında açıklama yapan Norveç Varlık Fonu 30 Haziran 2021 itibarıyla gayrimenkul yatırım fonlarından yüzde 4,6 getiri elde ettiğini açıkladı.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Gayrimenkul yatırımında avantajlı yöntem: Gayrimenkul Yatırım Fonu!

Az bilinen ama birçok avantaja sahip olan bir yatırım enstrümanı olan Gayrimenkul Yatırım Fonu, gayrimenkul yatırımında avantajlı yöntem olarak öne çıkıyor...

2018'de gayrimenkul kira geliriyle vergi rekoru kıran 13 patron!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 2018 yılı için Türkiye genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesini açıklandı.13 patron ödedikleri gayrimenkul kira gelir vergisi ile rekorlar listesinde yer aldı...

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

Gayrimenkul Fonu inşaat sektörü adına pozitif bir adımdır!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, "Gayrimenkul Fonu’nu, inşaat sektörü adına pozitif yönde atılmış bir adım olarak görüyorum" dedi...

Finansman ihtiyacına gayrimenkul fonu aşısı!

Omurga Portföy, melek yatırımcı ağı Şirket Ortağım ile birlikte girişim sermayesi fonu kurdu. Start-up aşamasına geçmiş, büyümek için finansman ihtiyacındaki şirketlere yatırım yapacak fonun büyüklüğünün 30 milyon TL olması planlanıyor.

gayrimenkul fonu 2018 Haberi

gayrimenkul fonu 2018

2018 yılı birinci çeyreğinde ilk talep toplamasını tamamlayan Avrasya Stratejik Gayrimenkul Yatırım fonu yıl sonuna kadar 1 milyon metrekare yatırıma ulaşmayı planlıyor. 

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Korkmaz Ergun “Paylarını halka arz etmek istemeyen, ancak borsamızda işlem görmek isteyen şirketler, paylarını nitelikli yatırımcıya ihraç ederek borsamızın Nitelikli Yatırımcı İşlem Pazarında işlem görebilirler” diye açıklama yaptı.

Arsaya yatırım

Re-pie Portföy’in Başkanı Emre Çamlıbel ise, “Bu gong ile gayrimenkullerin menkulleşmesine katkı verdik” ifadelerini kullandı.

Re-pie Portföy Genel Müdürü Hasan Bayhan da “Arsa ve arazi yatırımları yaparken; son bir yıllık getirisi yüzde 27 olan Re-pie Anadolu Stratejik Gayrimenkul Fonumuza benzer şekilde çok sayıda tapuya yatırım yapacağız”...