15 / 05 / 2024

gayrimenkul futbol turnuvası

gayrimenkul futbol turnuvası

Ankara’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına düzenlenen “İnşaat ve Sanayi Devleri Futbol Turnuvası” başladı.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı açıldı!

Profesyonel ligde 2 futbol sahasına sahip Başakşehir’de bir stadyum da amatörler kulüpler için inşa edildi. Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadı oynanan ilk futbol turnuvası ile açıldı.

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Abdullah Avcı: Futbolcu almakla gayrimenkul almanın mantığı aynı!

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Avcı, “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde. Adım İstanbul’la çok güzel bir tesadüfle yollarımız kesişiyor" dedi.

Melih Gökçek 19 Mayıs Stadı için neler söyledi?

TSYD Futbol Turnuvası finalinde Osmanlıspor Gençlerbirliği karşılaşmasını izlemeye gelen B.Şehir Belediye Başkanı Gökçek, SABAH Ankara Spor Yazarı Ali Erdoğan'a iki büyük müjde verdi.

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi!

216 Yapı Siteler Arası Futbol Turnuvası’nın kupaları verildi. 216 Yapı'nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanları bir araya getirdiği “Siteler Arası Futbol Turnuvası" sona erdi.

216 Yapı futbol turnuvası start aldı!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 tamamlandı!

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova, Milano ve de Al Ahli takımlarının katıldığı Yurtbay Seramik ana sponsorluğundaki İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

Siteler Arası Futbol Turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finaline Abdurrahim Albayrak katıldı.

4. Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası spor dünyasının şöhretlerini buluşturuyor!

İBB’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finalinde spor dünyasının şöhretleri biraraya geliyor.

Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı!

Dördüncü Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda geçtiğimiz hafta oynanan çeyrek final maçları sonucunda yarı finale kalan siteler belirlendi.Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı.

gayrimenkul futbol turnuvası Haberi

gayrimenkul futbol turnuvası

Ankara’da merkezi bulunan 16 inşaat firmasının futbol takımlarının katıldığı turnuvanın öncesinde, maçların oynanacağı Tahsin Banguoğlu Halı Sahası’nda açılış töreni gerçekleştirildi. Tüm takımların yönetici ve futbolcularının katıldığı törende ayrıca, lösemili çocukların annelerinin ve tedavisi tamamlanmış gençlerin el emeği ürünleri de saha kenarındaki stantta satışa sunuldu. Turnuvaya katılan takımların tümünün LÖSEV’e maddi yardımda bulunduğu öğrenildi.


Turnuvanın açılışında, lösemi hastalığını yenmiş LÖSEV’e kayıtlı gençlerden oluşan LÖSEV takımı ile inşaat firmalarının yöneticilerinden kurulu karma takım gösteri maçı yaptı. Turnuva, 18 Kasım günü yapılacak final maçıyla sona erecek....