19 / 05 / 2024

Gayrimenkul Konferansı eres ne zaman

Gayrimenkul Konferansı eres ne zaman

Nurol GYO, gayrimenkul alanında Avrupa’nın en büyük akademik kuruluşu European Real Estate Society (ERES) tarafından İstanbul’da düzenlenen 22. Ululararası Gayrimenkul Konferansı’na sponsorluk katkısı sağladı.

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım'da!

PwC Gayrimenkul ekibinin 22 yıldır düzenlediği PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

urbanLAB Almanya konferansı basın toplantısı 22 Mart'ta!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED, Knight Frank ile iş birliği doğrultusunda urbanLAB Almanya konferansını düzenliyor.

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yabancılara 12 milyar dolarlık mülk satışı hedefi!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, RE360 Gayrimenkul Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Varank, yabancılara 12 milyar dolarlık mülk satışının hedeflendiğini söyledi.

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak İnşaat ve Konut konferansı 15 Ocak 2019’da İstanbul'da düzenlenecek. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek fuar, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya getirecek.

ERA Gayrimenkul Türkiye’ye ABD’den 2 ödül birden!

ERA Gayrimenkul Türkiye, ABD’de düzenlenen ‘Uluslararası İş Konferansı’ IBC ’de 2 ödül aldı.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul Konferansı eres ne zaman Haberi

Gayrimenkul Konferansı eres ne zaman

Nurol GYO, gayrimenkul alanında Avrupa’nın en büyük akademik kuruluşu European Real Estate Society (ERES) tarafından İstanbul’da düzenlenen 22. Ululararası Gayrimenkul Konferansı’na sponsorluk katkısı sağladı.  Konferans kapsamında başarılı çalışmalara imza atan doktora öğrencilerine Nurol GYO Doktora Ödülü ve burs desteği verildi.


European Real Estate Society (ERES) ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 24-27 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 22. Uluslararası Gayrimenkul Konferansı, gayrimenkul alanında dünyanın önde gelen akademisyen ve sektör temsilcilerini buluşturdu.


Türkiye’nin gayrimenkul sektöründeki köklü kuruluşu Nurol GYO, gayrimenkul alanında yapılan akademik çalışmalara katkı sağlamak amacıyla konferansın ‘Doktora Oturumları Sponsorluğu’nu üstlendi. Konferans kapsamında 16 doktora öğrencisinin yaptığı başarılı projeler ERES Komitesi tarafından değerlendirilerek, en başarılı çalışmalar seçildi. Başarılı doktora öğrencilerine ödülleri, Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen Gala Yemeği’nde verildi.


Törende Nurol GYO Ödülü’ne...