30 / 04 / 2024

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk Finansman Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk Finansman Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Meral ve Cem Akay ortaklığında kuruldu.

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Fer Yapı, Almanya'da 25 bin Euro'ya şirket kurdu!

Denge Yatırım'ın gayrimenkul proje geliştirilmesi alanında faaliyette bulunmak amacıyla yüzde 100 iştiraki olduğu Fer Yapı, Fer Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'ye ait olan Almanya'nın Hamburg şehrinde 25 bin Euro sermayeye sahip FER Delevopment GmbH şirketi kuruldu.

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Zeynep Müştekin tarafından kuruldu.

Ziraat GYO Kazakistan'da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda, paylarının tamamı Ziraat GYO'ya ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verildi.

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konveks Gayrimenkul İş Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Hikmet Polat, Serdar Güler, Levent Polat tarafından kuruldu.

Bodrum gayrimenkul projelerinin yeni cazibe merkezi oldu!

Bodrum’daki gayrimenkul ve inşaat projelerinin son bir senedeki toplam yatırım maliyeti 2 milyar dolara ulaştı...

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk Finansman Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Haberi

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk Finansman Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.


Gayrimenkul sektöründe kariyerlerini geliştirmek isteyenlere yönelik bu sertifika programında, gayrimenkul sektörünü şekillendiren temel bilgiler aktarılmaktadır. Gayrimenkul projelerini etkileyen eğilimler, bu eğilimlerin maliyet yönetimi ve pazarlama süreçlerine etkisi, projelerin hukuki risklerinin anlaşılması ve önleyici uygulamalar, projelerin finansal açıdan ele alınması ve yatırımcı gözü ile fizibilitesi, gayrimenkul değerleme yöntemleri ve bu yöntemlerin gayrimenkul geliştirmeye etkileri uygulama örnekleri ile açıklanacaktır. Bu sertifika programının, özellikle gayrimenkul sektörünün ihtiyaç duyduğu disiplinlerarası çalışma yetkinliğini katılımcılara kazandıracak bir lisansüstü eğitimi olması amaçlandı.


Sertifika Programı 08-09-10 ve 15-16-17 Nisan 2016 tarihlerinde...