28 / 04 / 2024

Ziraat GYO Kazakistan'da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO Kazakistan'da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda, paylarının tamamı Ziraat GYO'ya ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verildi.



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni bir şirket kurulması hakkında yönetim kurulu kararına ilişkin açıklama yaptı. 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirdiği toplantıda, paylarının tamamı Ziraat GYO'ya ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verildi.

Ziraat GYO Kazakistan da gayrimenkul şirketi kuracak!

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda, paylarının tamamı Şirketimize ait olmak üzere, gayrimenkul edinilmesi, proje geliştirilmesi, satış ve kiralama işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla Kazakistan'da bir şirket kurulmasına karar verilmiştir. Sürece ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Geri Dön