26 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman

Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor...

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez!

Dün Dubai'de kapılarını açan Cityscape Global 2016 Fuarı'na katılan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez. " dedi.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı. 8-10 Eylül’de Dubai’de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015’e katılan Türk İnşaat şirketleri, bir ay içerisinde ikinci büyük adımı atmak için harekete geçti.

Türk gayrimenkul sektörü Dubai'de moral buldu!

Dubai'de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015'e katılan Türk inşaat şirketleri Ortadoğu yatırımcısından yoğun ilgi gördü. Türk gayrimenkul sektörü Dubai'de moral buldu.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Türk gayrimenkul sektörü İsveçlilere tanıtıldı!

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

Gayrimenkul sektöründe pazarlama noktası geliştirilmeli!

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol’a göre gayrimenkul sektörü Türkiye’de çok gelişti ancak pazarlama noktasında hala alınması gereken yol var.

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman Haberi

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman


Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 


Türkiye temsilciliğini ISTexpo Fuarcılık’ın yaptığı Cityscape Abu Dhabi’ye, bu yıl Torunlar, Viatrans, Özyurtlar, Bak Yapı, FCC, Beytturk, Altıntürk ve Turesta firmaları kendi standlarıyla katılacak. 


Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuar esnasında yapılan anket sonunda, ziyaretçilerin en fazla yatırım yapmak istedikleri ülke, İngiltere ile birlikte Türkiye oldu.


Abu Dhabi prensi, General Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan’ın himayesinde bu yıl 8.si düzenlecek Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Adu Dhabi Ulusal Fuar Alanı’nda(ADNEC) düzenleniyor.


2013 yılında Abu Dhabi ile birlikte Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Kuveyt, Lübnan gibi çevre ülkelerden yaklaşık 16.000 kişinin ziyaret ettiği fuarda, katılımcı firmalar,...