27 / 04 / 2024

Gayrimenkul Strateji Platformu yönetim kurulu

Gayrimenkul Strateji Platformu yönetim kurulu

Gayrimenkul sektörünü geliştirmeye yönelik somut adımlar atılması amacıyla kurulan GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim belirlendi. 

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi! 

Erden Timur, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanlığı görevine seçildi. İşte ayrıntılar...

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.

SaleFish'den Türkiye pazarı için önemli ortaklık!

Kanadalı Merkezli uluslararası online gayrimenkul satış platformu SaleFish, Türkiye, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri temsilciliği GMK Group ve Plus Group'a verme kararı aldı. 

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

GABORAS, emlak danışmanlarına global pazarlama imkanı sağlıyor!

GABORAS’ın alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını online mecraya taşıdığı ve sektörde ticari işlemleri sigortalayarak ve Takasbank entegrasyonlarıyla mali ve hukuki güvence sunan ilk kapsamlı gayrimenkul ticaret platformu, emlak danışmanlarının odağına girdi. 

GABORAS, gayrimenkul ticareti için ilk kapsamlı dijital platformu kurdu!

GABORAS, gayrimenkul alım satım, kiralama ve kiraya verme piyasasını ilk defa dijital ortamda ‘360 derece’ hizmet sunacak yenilikçi ve gelişmiş bir ticaret platformu ile tanıştırmak için çalışıyor.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Strateji Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Strateji Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Çetin tarafından kuruldu.

Depremle mücadelede üst kurulu kurulmalı!

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından gerçekleştirilen ‘Depreme Mekansal Hazırlık ve Kentsel Dönüşüm’ konulu Online Yuvarlak Masa toplantısında ‘Depremle Mücadele Üst Kurulu’ kurulması konusundaki görüşler masaya yatırıldı.

Sasyas Gayrimenkul Strateji Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sasyas Gayrimenkul Strateji Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Yedikardaşlar tarafından kuruldu.

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

Deprem riskini azaltabilir, nitelikli binalar üretebiliriz!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu tarafından düzenlenen ‘Yeni İmar Düzenlemeleri’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, İmar Mevzuatında köklü değişiklikler getiren yasa her yönü ile tartışıldı...

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

Gayrimenkul Strateji Platformu yönetim kurulu Haberi

Gayrimenkul Strateji Platformu yönetim kurulu

Gayrimenkul alanındaki tartışma ortamına katkı ve sektörü geliştirmeye yönelik somut sonuçlar üretilmesini sağlamak amacıyla 2012 yılından beri faaliyetlerini sürdüren GİSP (Gayrimenkul için Strateji Platformu) yeni dönemine hızlı başladı.

GİSP Genel Merkezi’nde gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim kurulu belirlendi. 2016 yılından beri GİSP Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Bosphorus Investments Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Şehir Plancısı Hakan Gümüş yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Toplantıda, Füsun Yılmaz Phillipson (FYP Proje Geliştirme Satış ve Pazarlama, Yönetim Kurulu Başkanı) / GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Deniz Şahinkaya (Monetise Real Estate Solutions Yönetim Kurulu Başkanı) / Genel Sekreteri seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ise şu şekilde;
Av. Nazım Olcay Kurt (Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Partneri)
İlkin Karataş (Salt İletişim Grup...