23 / 07 / 2024

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir gayrimenkul sektörünün seçimden sonra nasıl etkileneceği hakkında değerlendirmede bulundu. İşte Özdemir'in seçim sonuçlarında sandıktan gayrimenkul çıkıp çıkmadığı konusundaki değerlendirmesi...

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile amin Talebi tarafından kuruldu. 

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

JNR Fuarcılık tarafından ana sponsor Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group ile ortaklaşa düzenlenen 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 23-24 Nisan tarihlerinde bir yatırım şovuna dönüşecek.

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NMS Realstate Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nawal Mohammed I Alsanaat tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mudon Jadidah Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.Abdulrahman M Alderaıbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Beyoğlu, Hüseyinağa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemalettin Kıratlı Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak, Uphıll Towers'ta kuruldu.

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gündoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu...

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Karabuğa ve Mustafa Dönmez ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları Haberi

gayrimenkul talebi ve hükümet senaryoları

Uzun zamandan beri seçim sonrasında  “ sandıktan gayrimenkul çıkıp... çıkmadığını“ değerlendirmemiştik.Hükümet kurulmadan,  seçim sonuçlarını göre öngörülerde bulunmanın sakıncalarına rağmen bazı tespitlerde bulunmak istiyorum:



Yıllar öncesinin  “ konut-emlak “ anlayışı ile bugünün gayrimenkul anlayışı farklılaştı... Bugün artık bir  sektörden;  Gayrimenkul Sektöründen farklı bir sanayiden bahsediyoruz.İnşaatından; yan sanayisine, pazarlamasından; satışına, iletişiminden; hizmet gruplarına, finansmanından; mortgage’a... Hükümetlerin büyüme modelleri ne olursa; olsun, özünde insanın olduğu tüm anlayışlarda öncelik sırası değişsede  gayrimenkul kendine yer bulacaktır.  



Sanayileşme; kentleşme, üretim; büyüme – büyüme; istihdam – istihdam; yaşam alanları....  demektir. Gelecek Öngörülerimi farklı konu başlıkları  altında toplamak istiyorum:



TÜRKİYE:  DÜNYA bir devlet, TÜRKİYE bir şehir olsaydı...  konumu itibarı ile Türkiye stratejik özellikleri ile öncelikli  tercih edilecek bir nokta olurdu. Önümüzdeki dönemlerde oluşabilecek koalisyon senaryolarına göre; kentleşme süreçleri Anadolu’...