05 / 07 / 2024

gayrimenkul uzmanlığı

gayrimenkul uzmanlığı

Dünya gazetesi yazarı Emre Alkin, Gayrimenkul Danışmanı Elif Sezgin ile yaptığı röportajda mesleğin inceliklerini gözler önüne seriyor. İşte Emre Alkin'in, Elif Sezgin ile yaptığı röportaj...

Gayrimenkul uzmanları dikkat! Arsa ve arazi değerleme uzmanlığı eğitimi verilecek!

Endeksa’nın gayrimenkul uzmanlarına yönelik eğitimler sunduğu ve sektöre yön veren Endeksa Masters programı tekrar verilecek. 

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor!

Toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyon’un uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

Gayrimenkul değerleme uzmanları lisanslaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Balsarı Keskin, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisansı verilen gayrimenkul değerleme uzmanının görevlerini anlattı.

Altın Emlak temsilcileri İstanbul’da buluştu!

Altın Emlak temsilcilikleri, ‘Gayrimenkul Uzmanlığında 7 Formül’ ve ‘Emlakçılıkta Zaman Yönetimi’ eğitimlerini aldılar.

Gayrimenkul danışmanlarına, mesleki eğitim olanağı geliyor!

Eğitim Konfederasyonu Başkanı Ali İlseven ile Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Brokerları Seyhan Seyhan ve Bülent Kumaş, Mesleki Kişisel Gelişim ve Uzmanlık Eğitimlerinde ortaklaşa faaliyet vereceklerini açıkladı.

Z kuşağına en uygun meslek profesyonel gayrimenkul yatırım uzmanlığı!

Z kuşağı, meslek seçiminde de kendi patronu olabileceği işlerin hayalini kuruyor.Önümüzdeki 5 yıl içinde iş dünyasına girecek Z kuşağının bu özgürlükçü anlayışına en uygun meslek olarak ise ‘Profesyonel Gayrimenkul Yatırım Uzmanlığı’ öne çıkıyor.

Denge Gayrimenkul, yatırım uzmanlığı danışmanlığı veriyor!

Denge Gayrimenkul Yatırım ağırlıklı olarak Beylikdüzü bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir ayrıca kişiye özel gayrimenkul yatırım uzmanlığı danışmanlığı vermektedir.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı eğitimi sertifikaları dağıtıldı!

'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar sertifikalanın aldı Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Rahvalı, Ağaoğlu Grubu olarak başlattıkları "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programının ilkini başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan 'Gayrimenkul Satış Uzmanlığı' sertifika programına katılanlar 24 Ocak Cumartesi günü, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanlığı sertifikaları verildi!

Ağaoğlu'dan yapılan açıklamaya göre, grubun Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırladığı "Gayrimenkul Satış Uzmanlığı" sertifika programına katılanlar, Ağaoğlu My Office'de yapılan törenle sertifikalarını aldı...

Gayrimenkulün eğitimli insan kaynağına ihtiyacı var!

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan ‘Gayrimenkul Satış Uzmanlığı’ sertifika programına katılanlar 24 Ocak Cumartesi günü, Ağaoğlu My Office’de yapılan törenle sertifikalarını aldı.

Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar?

Konut, bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul kıymetlerin değerini tespit etme işi gayrimenkul değerleme uzmanlığının alanına giriyor. Gayrimenkul değerleme uzmanı ne iş yapar? Gayrimenkul değerleme uzmanı nasıl olunur?

gayrimenkul uzmanlığı Haberi

gayrimenkul uzmanlığı


" Bu haftaki konuğumuz hayatımızın en önemli çözüm ortaklarından biri... 

'Gayrimenkul Danışmanı' Elif Sezgin... Resim öğretmeni olarak başlamış iş hayatına. Sonra neye elini attıysa başarmış. Elif Hanım, bugüne kadar yaptığı her işin hakkını vermiş. En sonunda da 'Gayrimenkul Danışmanı' olmaya karar vermiş. Hiç aklında yokken başladığı bu meslek için "eğitim şart" diyor. 

Elif Sezgin, her konuda çözüm bulmayı başaran bir hanımefendi. Öyle renkli bir yaklaşımı var ki hayata... 

Paylaşmasak olmazdı. 


Aklınızda yok muydu gerçekten gayrimenkul danışmanı olmak? 

Hiç yoktu. Belli bir yaştan sonra başladım bu işe. Yaklaşık 4 yıldır yapıyorum. Aslında Güzel Sanatlar Grafik Tasarım Bölümü mezunuyum. 

Resim öğretmeni olmak istemedim önce. Nişanlıydım o sıralarda. Kıskanç ve tutucu olan nişanlım "İlla resim öğretmeni ol" diye ısrar etti. 

Resim öğretmeni oldum ama nişanlımı da bıraktım. Baskıya gelemem...