02 / 05 / 2024

gayrimenkul yarışmaları

gayrimenkul yarışmaları

Türkiye'nin en prestijli 'gayrimenkul yarışması' Sign of the City Awards'ın 2016 jürisi, yarışma sürecini ve koşulları değerlendirmek için ilk toplantısını yaptı. Yarışmaya başvurular haziranda başlayacak.

Gayrimenkul yarışması Sign Of The City Awards 6 Kasım'da!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign Of The City Awards” yarışması için geri sayım sürüyor. 6 Kasım gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak ödüller için yarışma jürisi belirlendi.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Kat karşılığı inşaatlardaki aksaklıklar nasıl giderilebilir?

Değerleme sektörünün başında gelen isimlerden EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, Kat karşılığı gayrimenkul anlaşmaları için İnşaat Teknik İzleme Planı yapılması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 ildeki 124 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 ilde bulunan 124 gayrimenkul yarın satışa çıkarılıyor. Gayrimenkullerin satışı için müzayede yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

İstanbul devlet desteğiyle 5 yılda dönüşür!

İnşaat sektörünün önemli temsilcilerini buluşturan RE360 Gayrimenkul Buluşmaları etkinliğinde deprem gerçeği ve çözüm yolları ele alındı. Etkinlikte İstanbul'un dönüşüm sürecinin 5 yılda tamamlanabileceği söylendi.

İBB, meydan tasarım yarışmalarının birincilerini açıklıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yapılan meydan tasarımları yarışmasında, ödüller sahiplerini buluyor.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın! 

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi yarın gerçekleştiriliyor. KİPTAŞ, 54 dükkanı müzayede kapsamında satışa çıkarıyor...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Gayrimenkul sektörü 2019'un ilk yarısında bilgi güncellemeyle hareketlendi!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’na göre, 2019 yılının ilk yarısında İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,4’lük artışla 276 bine yaklaştı...

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

gayrimenkul yarışmaları Haberi

gayrimenkul yarışmaları

TÜRKİYE gayrimenkul sektörünü 'en iyiye teşvik etmek' amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasının üçüncüsü için hazırlıklar başladı. Başvuruların haziran ayında başlayacağı yarışma için mimarlardan ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jüri, bu yılki koşulları değerlendirmek üzere ilk kez toplantısını yaptı. Kasım ayında ödül töreni gerçekleşecek yarışmanın jüri üyeleri, yarışma kategorileri, başvuru koşulları ve değerlendirme sürecini ele aldı. Yarışmaya bu yıl da yoğun katılım beklediklerini dile getiren Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, "Sign of the City Awards, 3 sene içinde iş dünyası ve uluslararası platformlarda yüzde yüz bilinirliğe ulaştı. Türkiye'nin dört bir yanından holdingler, belediyeler, mimarlık ofisleri ve sektör bu işi ne kadar sahiplendiğini gösterdi. Birbirinden değerli ve alanında...