02 / 05 / 2024

Gayrimenkul Yatırım Fırsatları

Gayrimenkul Yatırım Fırsatları

"Gayrimenkul Yatırım Fırsatları" panelinde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kurdaki dalgalanmanın konut sektörünü kısa dönemli etkilediğini söyledi. 

Her yıl 55 milyar dolarlık konut satışı gerçekleşiyor!

Yatırım yapan daha baştan yüzde 25 avantaj yakalıyor Önümüzdeki 20 yılda yaklaşık 500 milyar dolarlık kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de Mustafa Tatar tarafından kuruldu.

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sıfırnoktası Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da Ahmet Ulutaş, Kazım Yurdakul ve Erol Balcı ortaklığında kuruldu!

Fırst Famıly Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Famıly Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Evgeny Rakshın tarafından kuruldu.

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil, Mowafaq Alsharıf tarafından kuruldu.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Koronavirüs emlak yatırımının yönünü değiştirdi!

Koronavirüs nedeniyle yatırımın yönünün değiştiğini kaydeden MEDU Yatırım Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Duran Celbiş, önceden şehir içi yatırım fırsatları aranırken şimdilerde kent dışı arazi yatırımlarının arandığını belirtti.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

Gayrimenkul Yatırım Fırsatları Haberi

Gayrimenkul Yatırım Fırsatları

Ekonomi Zirvesi'nde gerçekleşen "Gayrimenkul Yatırım Fırsatları" paneli düzenledi. Panelde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas kurdaki dalgalanmanın konut sektörünü kısa dönemli etkilediğini söyledi. 

GYODER Başkanı Feyzullah Yetkin, dünyadaki inşaat oyuncularının çok iyimser olmasa da Türkiye'de iyimserliğin olduğunu söyledi. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habare göre; Yetkin, dünya inşaat sektörü rekabetinde Türkiye'nin 2.sırada olduğunu...