03 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana'da başladı!

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

GYODER, Azerileri gayrimenkul yatırımına davet etti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Azerbaycan Bakü’de düzenlenen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda, Türkiye’de gayrimenkul yatırımını artırmak amacıyla önemli görüşmelere imza attı.

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de!

Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de kapılarını açıyor. REAL ESTATE & INVESTEURASIA, on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı!

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı Antalya'da geçekleşecek!

Gayrimenkul ve yatırım alanında, önemli bir fuar organizasyonu olan, sektör temsilcilerini bir araya toplayan REAL ESTATE & INVESTEURASIA bu yıl Antalya'da sergilenecek.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı Haberi

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Elka Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ve Home&Office Concept Dergisi işbirliği ile düzenlenen "Gayrımenkul Yatırım Fuarı, Tebriz Belediye Başkanı Sadegh Najafi, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Sakar, Çukobirlik Yönetim Kurulu 2. Başkanı Muhammed Bulut, Çukobirlik Genel Müdürü Umut Toklucu, Çukobirlik Genel Müdür YardımcısıAhmet Çakıcı, Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı'nın da katılımıyla Adana Hiltonsa'da açıldı. Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen ziyaretçiler ile, yurt...