30 / 04 / 2024

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.



Adana'da düzenlenecek 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nın tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya,  Adana  Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç ve sektörden birçok iş insanı katılım gösterdi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda konuşan Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, Adana Büyükşehir Belediyesi ve AYAMDER'in desteği ile gerçekleşecek fuarla ilgili şunları söyledi: "Adana'nın önde gelen en büyük firmalarından aldığımız destek ile bu yıl dolu dolu bir fuar geçireceğiz. Gayrimenkul Sektörünün buluştuğu fuarımızda, özel fiyatlar ve kişinin tercihine göre ödeme seçenekleri ile alıcısının yüzünü güldürecek olan projeler, ziyaretçilerin tercihlerini tam olarak karşılayacak."

İnşaat sektörünün, kendisi ve ilişkide bulunduğu sektörlerin ülke üretimi, istihdam içerisindeki payı nedeniyle ekonominin 3 büyük lokomotiflerinden biri olduğunu ifade etti. 

Türkiye'nin bu yıl büyük bir ekonomik sıkıntı yaşadığını söyleyen Vurankaya, "Bu olumsuz süreçten en çok etkilenen sektörlerden biri de inşaat sektörü oldu. Döviz bazlı maliyet artışları nedeniyle konut satışlarında daralma meydana geldi. Geldiğimiz bu noktada AYAMDER, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Elka Fuarcılık ile birlikte inşaat sektörünü canlandırabilmek için 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı’nı gerçekleştiriyoruz. Fuarda Adana Ticaret Odası'na kayıtlı yaklaşık 40 yapı firmasının yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Mütehaaitler Derneği, Çukurova Genç Mühendisler ve Mimarlar Derneği, Çukurova, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri'nin stantları ile yapılan projeler Adanalıların beğenisine sunulacak" açıklamasında bulundu. 


Geri Dön