04 / 05 / 2024

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı

GYODER gayrimenkul yatırım ve geliştirme sertifika programı 29 Mart- 24 Mayıs 2014 Cumartesi günleri 10:00- 17:00 saatleri arasında (54 saat) İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde düzenlenecek...

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı son 5 kontenjan!

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı 29 Mart - 24 Mayıs 2014 Cumartesi günleri saat 10.00- 17.00 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi' nde düzenlenecek...

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao Shiwei tarafından kuruldu.

Laube Vient Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Laube Vient Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hechao Li tarafından kuruldu.

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Alem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün 130 milyon 310 bin 283 TL sermaye bedeli ile açıldı.

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selda Ekici tarafından kuruldu. 

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Duran Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bedirhan Duran tarafından kuruldu.

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

First Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

First Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli Emre Bonca ve Murat Tiryaki ortaklığında kuruldu. 

Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Esenler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamit Bahadır, Abdüssamet Bahadır ve Muhammed Yasir Bahadır ortaklığıyla kuruldu.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Europamir Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Europamir Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı Haberi

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı

GYODER gayrimenkul yatırım ve geliştirme sertifika programı 29 Mart- 24 Mayıs 2014 Cumartesi günleri 10:00- 17: 00 saatleri arasında (54 saat) İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde...