28 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımcıları uşakta neyi tercih ediyor

gayrimenkul yatırımcıları uşakta neyi tercih ediyor

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

gayrimenkul yatırımcıları uşakta neyi tercih ediyor Haberi

gayrimenkul yatırımcıları uşakta neyi tercih ediyor

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi. Rüyam Yaman; "Bu yeni gözde yatırım sektöründe yapıp satana, alana ve kiralayana kadar herkesin kazandığı yeni bir ticari karlılık doğmuştur. Apart daireler talep doğrultusunda genelde üniversiteli öğrencilerin kalabileceği yaşam alanları olarak dizayn ediliyor. Eşyalı yada boş olarak en az iki öğrenci tarafından kiralanıp masrafların ikiye bölünmesi ile öğrencilere cazip geldiği kadar, kiraya veren apart sahiplerinin de normal daire fiyatının yarısına almış oldukları apart daireleri kira olarak da normal 3+1 dairelerin yaklaşık iki katı bir fiyat ile kiraya vererek apartlarını kendi kira geliri ile kısa sürede finanse...