04 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırımının getirisi çok mu

gayrimenkul yatırımının getirisi çok mu

Ülkede yaşanan olumsuz olaylar sonucunda para piyasaları tepetaklak oldu.Bu durumda ekonomistler ne altın ne döviz ne de bir başka yatırım aracını önerebiliyor. Bugünlerde en güvenli yatırım aracı gayrimenkul olarak görülüyor.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Say ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile MErter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Gürkan Hüsünbeyi tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ezra Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gün tarafından kuruldu.

Sevgim Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgim Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Tektel tarafından kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yurtkulu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat yurtkulu tarafından kuruldu.

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

gayrimenkul yatırımının getirisi çok mu Haberi

gayrimenkul yatırımının getirisi çok mu

Türkiye'de emlak sektörü kriz zamanında bile lokomotif olma özelliği kaybetmiyor. Hem kültürel olarak yatırım anlamında gayrimenkule yatkınlık var hem de ekonomik dalgalanmaların yaşandığı dönemlerde bile en güvenli yol konut alımı olarak görülüyor. Kriz zamanlarında alım-satımlarda azalma olsa da durma noktasına gelmeyen en temel sektörlerden biri hala inşaat.


Türkiye'de gayrimenkulün yıllar içinde değer artışına bakılırsa her dönem en kazançlı yatırım aracı olduğu görülebilir. Kriz döneminde, para piyasalarında bulunan tüm yatırım enstrümanları yüksek risk içeriyor. Ancak gayrimenkul yatırımları için risk, en minimum düzeyde.


Haziranda en yüksek getiri gayrimenkulde idi


Haziran ayında Euro'nun dışında en yüksek getiri gayrimenkulde gerçekleşti. Konut atıcısı her 100 lirasına 1 lira 33 kuruş kazandı. Aynı dönemde aynı miktar para yatırımcısına mevduatta 0,40 lira, külçe altın 0,68 lira ve devlet iç...