25 / 07 / 2024

gayrimenkul yatırımları azalıyor mu

gayrimenkul yatırımları azalıyor mu

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları, yılın beş aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22,3 azaldı.

UİB açıkladı! Çin'de gayrimenkul yatırımlarında düşüş sürüyor...

Çin ekonomisi, nisanda üretimdeki yükselişe oranla tüketimde ve yatırımlarda soğuma belirtileri yaşarken, gayrimenkul yatırımlarındaki düşüş ekonomi üzerindeki baskıyı artırmayı da sürdürüyor.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

Gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Gayrimenkul sektörü günümüzde en hareketli sektörlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımların yapıldığı en fazla alanlardan bir tanesi. Peki, gayrimenkul yatırımlarında kazanç nasıl sağlanır?

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 654 bin 200 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

gayrimenkul yatırımları azalıyor mu Haberi

gayrimenkul yatırımları azalıyor mu

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları, yılın beş aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22,3 azaldı. Ekonomi Bakanlığının verilerinden yapılan derlemeye göre, geçen yılın ocak-mayıs döneminde 1 milyar 683  milyon dolar olan yabancıların gayrimenkul yatırımları, bu yıl söz konusu dönemde yüzde 22,3 azalarak 1 milyar 307 milyon dolara geriledi.


Bizim...