29 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırmı kazandırıyor mu

gayrimenkul yatırmı kazandırıyor mu

En güvenli liman görülen altın, tahtını gayrimenkule kaptırdı. Bir yandan satışlar artarken, diğer yandan konutun getirisinde artış gözlendi. Haziranda konuta yatırılan her 100 lira 1,33 lira getiri sağladı.

Gayrimenkul yatırımcıları yurt dışına açılıyor!

Emlak fiyatlarının artması ve yabancıya gayrimenkul satışı ile sağlanan avantajlar nedeniyle yurt dışı gayrimenkul yatırımları artmaya devam ediyor. Bu kapsamda, özellikle son 2 yıldır yurt dışına yoğun talep olduğu ifade ediliyor.

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Zengin olmak isteyen yatırımcılar ona yatırım yapıyor! Altından da fazla kazandırıyor...

Uzman isimden yatırımcıları şok edecek açıklamalar geldi. Parasını katlamak ve zengin olmak için yatırım yapan yatırımcılar altından daha fazla kazandıran yatırım aracını duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte merak o yatırım...

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Yabancılar Türkiye'de en çok gayrimenkul yatırımı yapıyor!

Türkiye’nin büyümesinde önemli etken şeklinde gördüğü ve artırmaya çalıştığı yabancı doğrudan yatırımlar son zamanlarda yatay seyrediyor. Yabancıların yaptığı yatırımların büyük kısmını gayrimenkul yatırımları oluşturuyor.

gayrimenkul yatırmı kazandırıyor mu Haberi

gayrimenkul yatırmı kazandırıyor mu

Alternatif yatırım araçları içerisinde, en güvenli liman görülen altın, tahtını gayrimenkule kaptırdı. Bir yandan satışlar artarken, diğer yandan konutun getirisinde artış gözlendi. Haziranda konuta yatırılan her 100 lira 1,33 lira getiri sağladı.


Bir yandan koalisyon ve erken seçim tartışmaları bir diğer yandan da terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon para piyasalarında olumsuz etki yapıyor.


En yüksek getiri


Elinde parası olan yatırımcı ise bu dönemde en güvenli yatırım olarak gayrimenkulü görüyor. Nitekim haziran ayında euronun dışında en yüksek getiri gayrimenkülde gerçekleşti.


Konut alıcısı her 100 lirasına 1 lira 33 kuruş kazandı. Aynı dönemde aynı miktar para yatırımcısına mevduatta 0,40 lira, külçe altın 0,68 lira ve devlet iç borçlanma senedinde ise 0,77 lira getiri sağladı.


Döviz getirisi yüzde 2,45


Borsa yatırımcısı haziranda her 100 liranın 4,29 lirasını kaybetti....