07 / 05 / 2024

Gayrimenkulde 2015 projeler

Gayrimenkulde 2015 projeler

Gayrimenkul piyasasında, özellikle de konut ve ofis projelerinde yaşanan hızlı gelişme, markalı konut üreticilerinin yeni projelere odaklanmasını sağlıyor. Bölgesel ve küresel ekonomik risklerin artmasına karşın gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor.

2021'in güvenli limanı: Gayrimenkul!

Gayrimenkulde yeni projeler açıklanıyor. “2021’de yatırım trendi yeniden gayrimenkulü gösteriyor” diyen sektör uzmanları, ikinci çeyrek itibarıyla canlılığın artacağına vurgu yapıyor. 

Türkiye küresel mega projeler sıralamasında lider!

Dünya Bankası 2015 Global Kamu Özel Sektör İşbirliği Raporu'nu açıkladı. Rapora göre Türkiye, kamu-özel sektör iş birliği yatırımlarının yüzde 40'ını tek başına gerçekleştirerek, küresel mega projeler sıralamasında lider oldu.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

İşte İnegöl'ü değiştirecek projeler!

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

Bekleyen projeler 2016 yılında raflardan iniyor!

Gayrimenkul sektörü, 2016 için 1.5 milyon konut satış hedefi koydu. Bu hedefe ulaşmak için 2015 yılında bekleyen projeler bu yıl hızla devreye alınacak. Anadolu şehirlerinde de yatırımlar artıyor.

2015'teki projeler Türkiye’nin doğal güzellikleri için tehdit oluşturdu!

TEMA’nın hazırladığı rapora göre, madenler, HES’ler, nükleer santrallar gibi projeler doğal güzellikleri tehdit ediyor. TEMA Vakfı 2015 yılında çevre açısından en iyi ve en kötü olayları derledi.

Gayrimenkulde cazip projeler devrede!

Uğur Dumankaya, Türkiye'nin 2023 hedeflerinde 500 milyar dolar toplam ihracat hacmi hedeflendiği göz önünde bulundurulduğunda, bu hedefe ulaşılabilmesi için yurtiçinde faaliyet gösteren inşaat firmalarının yurtdışına açılımlarını sağlamak gerektiğini dile

Antalya'daki yeni projeler Ocak'ta sırayla ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2015'te tanıtımını yaptığı projeler, yeni yılın ilk ayında peşi sıra ihaleye çıkıyor.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Seçim bitti, projeler peş peşe geldi! İşte yeni projeler...

2015 yılını iki seçimle durgun geçiren gayrimenkul sektöründe seçimden tek parti iktidarının çıkmasının ardından lansmanlar hızlandı. Bu kapsamda ertelenen projeler de birbiri ardına satışa çıkıyor.

Yabancıların gayrimenkulde yatırım sayısı arttı!

Yabancı, gayrimenkulde alanı küçültüp yatırım sayısını artırdı. Gayrimenkulde geçen yılın 9 ayında yabancı yatırımcı başına düşen ortalama alan 249 metrekare iken, bu rakam 2015'in aynı döneminde 232 metrekareye geriledi.

Yeni projeler CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergileniyor!

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihlerinde CNR Expo'da düzenleniyor.

Expo Real 2015 Fuarı'nda dev projeler tanıtıldı!

Avrupa'nın gayrimenkul yatırımcıları Sabah gazetesi sponsorluğunda düzenlenen Expo Real 2015'te bir araya geldi. Münih'teki fuarda 74 ülkeden bin 653 şirket, ortaklık ve işbirliği için görüşmelerde bulundu.

Gayrimenkulde 2015 projeler Haberi

Gayrimenkulde 2015 projeler

Gayrimenkul piyasasında, özellikle de konut ve ofis projelerinde yaşanan hızlı gelişme, markalı konut üreticilerinin yeni projelere odaklanmasını sağlıyor. Bölgesel ve küresel ekonomik risklerin artmasına karşın gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor.Konuttan ofise, 2015 yılı için planlanan gayrimenkul projelerini mercek altına aldık ve 30 inşaat şirketinin 70 yeni projesine ulaştık. Başta istanbul olmak üzere Ankara, izmir gibi kentlerde markalı projeler açısından öne çıkan bölgeleri ve yaklaşık metrekare fiyatlarını da ortaya koyduk. Gayrimenkul konusunda son yıllarda öne çıkan İstanbul, geçmiş yıllara oranla prim potansiyelinin azalmasına rağmen hala yerli ve yabancı yatırımcıların gözde kenti olmayı sürdürüyor. Son 10 yılda tam bir şantiye görüntüsü çizen İstanbul, 2015 yılında da gayrimenkul yatırımlarına dönük popülerliğini koruyacak. Konut ve ofis projeleri bakımından Sinpaş'tan İnanlar İnşaat'a, Keten înşaat'tan Tahincioğlu'na...