17 / 05 / 2024

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2 +1 dairelerin 3 +1 ve 4 +1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 2+1 ve 3+1 daireler için kaçırılmayacak fırsat! 1.086 TL taksitle kira öder gibi...

Ev sahibi olmak isteyenlere sevindirici haber TOKİ'den geldi. TOKİ'den 2+1 ve 3+1 dairelere 1.086 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ Silivri 2+1 hak sahipleri belirlendi!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir grubu kapsamında yer alan 934 konutun hak sahipleri belirlendi. 2+1 şeklinde dairelere yer verilen alt gelir grubunda fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. 

Nuvo Dragos 2+1 dairelere özel fiyatlandırması!

Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos’un çift cepheli 112 metrekarelik 2+1 daireleri, 620 bin TL peşin ve kapalı mutfak avantajı ile dikkat çekiyor.

Tem Avrasya'da 1+1 fiyatına 2+1 daire!

Tem Avrasya Konutları Fuzul İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. 1+1 dairelere yer verilmeyen projede 1+1 daire fiyatına 2+1 daire sunuluyor...

Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1 daire!

Soyak Konforia Evleri için ara ödemesiz ve peşinatsız ödeme kampanyası uygulanıyor. 17 Ekim'e kadar sürecek kampanyaya göre 2+1 dairelere 3 bin 900 TL taksitle sahip olmak mümkün...

Mebuskent’te 2+1 daireler satışta!

Batıkent Çakırlar Bölgesi’nde yapımı hızla süren Başkent’in en prestijli konut projelerinden Mebuskent’in diğer konut tiplerinden sonra satışa çıkardığı 2+1 dairelere yoğun talep geldi.

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2 +1 dairelerin 3 +1 ve 4 +1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Boşananlar 2+1 daireleri tercih ediyor!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Markalı konut projelerinde 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, markalı projelerde artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

İnşaat sektöründe 2+1 dairelere talep arttı!

Uptown Incek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi. Acar, son dönemlerde özellikle markalı konut projelerinde bir anda değişim olduğunu belirtti.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 2+1'ler 380 bin TL'ye!

'Ailenizi Göklere Taşıyın’ sloganıyla hayata geçirilmekte olan Sky Bahçeşehir projesinde en küçüğü 2+1 olan dairelere 380 bin liradan başlayan fiyat ve yüzde 5 peşinatlı ödeme seçeneği ile sahip olmak mümkün.

Kentsel dönüşümü sevdik, 2+1'e alıştık! İşte İstanbul'da prim yapan yerler...

İnşaat firmaları yeni konutlarda 2+1 dairelere ağırlık vermeye, 1+1 ve 1+0'ların sayılarını azaltmaya başladı. Yatırım amacıyla alınan projelerde ise üçüncü köprü, havalimanı gibi projelere yakın bölgeler tercih ediliyor

İnşaat firmaları 2+1 dairelere ağırlık vermeye başladı!

Konut alacaklar, özellikle aileler aldıkları dairelere sadece yatırım gözüyle değil yaşamak için de bakmaya başladı. Bu nedenle 2+1 evlere talep arttı. Yatırım amacıyla alınan projelerin üçüncü köprü, havalimanına yakın olması tercih ediliyor...

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı Haberi

Gayrimenkulde 2+1 dairelere talep arttı

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2 +1 dairelerin 3 +1 ve 4 +1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi. Uptown İncek Satış Direktörü Acar, son dönemlerde özellikle markalı konut projelerinde bir anda değişim olduğunu belirtti. 


Toplumun ihtiyaçlarına yönelik olarak inşaat sektöründe de büyük bir değişim olduğuna dikkat çeken Acar, "Bu da toplumsal ihtiyaçlarda ve o arsa üzerinde üretilen bütün metrekarelerin belli bir çarpanla çarpılmasıyla daire satış bedelleri oluşuyor. Birim metrekare fiyatları belli bir skalanın üzerine çıktığı zaman, dairelerin metrekarelerini de bunlarla çarptığınız zaman ortaya çıkan sonuçta fiyatlar son dönemlerde artmıştır. Bundan sonrasında da artmaya devam edecektir. Son yıllarda insanlar bu küçülen ailelerimiz, çalışan kadınların artması, sosyal yaşantımızdaki değişiklikler ve özellikle istatistiklere baktığımızda evlenme oranlarıyla boşanma...