02 / 05 / 2024

gayrimenkulde merkezi kontrol sistemi

gayrimenkulde merkezi kontrol sistemi

HÜKÜMET, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla 'Yapı Araştırma Merkezi' kurmaya hazırlanıyor. Doğal afetlere karşı dayanıklı uygulamaların üretilmesi de amaçlanıyor.

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Türkiye gayrimenkulde dünyanın merkezi olacak!

MÜSİAD’ın düzenlediği 'Vizyoner21 Zirvesi’nde konuşan GABORAS Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Buğa, gayrimenkulün dünya genelinde merkezi konumda yer alacağını dile getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Ana Kontrol Merkezi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kazaların minimum düzeye düşürülmesi için yapılan ana kontrol merkezinin açılışı yapıldı. 

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde yangın!

İstanbul Finans Merkezi şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynırda çıkan yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Gayrimenkulde çapraz kontrol yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin 39 eylem planı hazırladı. Plan kapsamında gayrimenkul alım ve satışlarında çapraz kontrol yapılacak.

Gayrimenkulde dolardan TL'ye dönüldü!

Gayrimenkulde dolardan TL'ye dönüldü. Merkezi bölgelerde ve lüks gayrimenkullerde görülen 'döviz üzerinden satış ve kiralama' neredeyse bitme noktasına geldi...

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

Çorum sağlık merkezi inşaatı başladı!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Sağlık Kompleksi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

3. Havalimanı'nın Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temeli atıldı!

Yolcu kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda lale figüründen esinlenerek tasarlanan Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin temeli atıldı

Çeşme Gemi Trafik Kontrol Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ege’de Çeşme’den Çanakkale’ye kadar 12 kuleden oluşan Gemi Trafik Kontrol Merkezi tamamlandı. 65 milyon liraya mal olan ve merkezi Bayraklı’da olan sistem, Ege Denizi’ni karış karış izleyecek.

gayrimenkulde merkezi kontrol sistemi Haberi

gayrimenkulde merkezi kontrol sistemi

HÜKÜMET, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla 'Yapı Araştırma Merkezi' kurmaya hazırlanıyor. Böylelikle, Ar-Ge faaliyetlerinden elde edilecek sonuçlar kentsel dönüşüm de dahil olmak üzere sektörün üretim sürecine doğrudan kanalize edilebilecek. Merkezle başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı dayanıklı uygulamaların üretilmesi de amaçlanıyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yapılarla ilgili önerilerin ve standartların geliştirilmesi, yenilikçi tasarımların yapılması, yapım tekniklerinin yükseltilmesi, malzemelerin araştırılması ve geliştirilmesi amacıyla Yapı Araştırma Merkezi kurulmasına yönelik çalışmalara başladı. Merkezin kurulması için önümüzdeki günlerde hukuki altyapı hazırlanacak. Kurulacak Yapı Araştırma Merkezi'nce yürütülecek araştırma ve geliştirme faaliyetleriyle üretim ve pazarlama stratejisi oluşturulacak. 


Elde edilecek sonuçlar kentsel dönüşüm süreci de dahil olmak üzere inşaat sektörünün üretim sürecine doğrudan kanalize edilebilecek. 


YERLİ FİRMA DESTEĞİ 


Söz konusu merkez, yerli...