20 / 05 / 2024

Gayrimenkulde yeni yatırımcılar

Gayrimenkulde yeni yatırımcılar

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ( KONUTDER ), Türk gayrimenkul sektörünü İTO, DEİK, TİM ve MÜSİAD'ın destekleriyle bir araya getiriyor.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

Altında ters dalga! Düşüyor! Altın yatırımcıları endişeleniyor! 15 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın, bayramın ardından haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın 2354 dolara, gram altın ise 2.587 liraya kadar gerilerken yatırımcılar endişelenmeye başladı. İşte 15 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Yatırımcıların yeni rotası belli oldu! O illere talep gittikçe artıyor!

Gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik devam ederken, yatırımcılar rotalarını değiştirerek en yüksek dönüşü alabilecekleri bölgelere yönelmeye başladı.

Gayrimenkulde yeni yatırımcılar Haberi

Gayrimenkulde yeni yatırımcılar

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Türk gayrimenkul sektörünü İTO, DEİK, TİM ve MÜSİAD'ın destekleriyle bir araya getiriyor. 



Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörün temsilcilerini yeni yatırımcılarla buluşturuyopr. "Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması" 12 14 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Çırağan Palace Hotel Kempinski'de gerçekleşecek. 


Önce...