05 / 05 / 2024

gayrimenkule sanayi yatırımı

gayrimenkule sanayi yatırımı

Gayrimenkule yatırım yapan şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Farklı iş kollarında aradıklarını bulamayan yatırımcılar inşaata yöneliyor. İnşaat sektörüne girenlerin yüzde 80’ini pazarda tutunamayıp geri adım atıyor..

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 14 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 14 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 11 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 11 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 1 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

gayrimenkule sanayi yatırımı Haberi

gayrimenkule sanayi yatırımı

Başta tekstil olmak üzere otomotiv, kuyumculuk, ilaç gibi iş kollarından şirketler rotayı inşaata kırımaya devam ediyor. Gayrimenkul hala cazip görülüp fırsatlar sunsa da uzun süredir iş yapan mevcut oyuncular kar marjının daralmasından yakınıyor. 


GAYRİMENKULE yatırım yapan şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Farklı iş kollarında aradıklarını bulamayan yatırımcılar inşaata yöneliyor. Pastandan pay alanlar arttıkça dilimler küçülüyor. Son olarak Mutlu Akü’nün Hollandalı firma Metair Investments’a satılması ve şirketin yeni iş kolu olarak gayrimenkule yatırım yapacağının açıklanması yeni bir tartışma başlattı: Sanayicilerin inşaata girmesi ne kadar doğru? 


KÂR ORANI YÜZDE 15


İnşaat sektöründe son yıllarda kar marjlarının mimum seviyeye düştüğünü belirten Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun, “Eskiden 3’te 1 arsa, 3’te 1 imalat, 3’te 1 kar oranı olarak hesaplanırdı. Şimdi...