05 / 05 / 2024

gayrimenul

gayrimenul

Hakan Şükür, "Hakan Şükür'e komşu olacaksınız", "Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız" gibi ifadelerle konut satışı yapanlara itibar edilmemesini istedi.

Loca Emlak Gayrimenul Limited Şirketi kuruldu!

Loca Emlak Gayrimenul Limited Şirketi Maltepe'de Ayhan Kutur tarafından kuruldu.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Aristo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aristo Gayrimenul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kwan Leung Tang tarafından kuruldu.

İzmir Menderes'te 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi,Cumaovası-Yıkıkminare mevkiinde yer alan bağ nitelikli gayrimenul 6 milyon 30 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Boşanma davalarında gayrimenul paylaşımı!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında Boşanma davalarında gayrimenul paylaşımı konusuna değindi. Tamer Heper, okuyucusunun sorduğu soruya yanıtını bugünkü köşe yazısıyla vermiş oldu..

Ata Yatırım Menkul Kıymetler, Ata GYO'nun işlem özetini yayınladı!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş Ata Gayrimenul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin iyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı..

Ankara 22. İcra Müdürlüğü'nden satılık 5 gecekondu!

Ankara Gayrimenul Satış İcra Müdürlüğü, Çankaya'da bin 110 metrekare arsa ve üzerindeki 5 gecekonduyu satışa sunuyor

Merrill'in alınması sorun yaratmaz

Krea Gayrimenul Genel Müdürü Hakan Kodal, Merrill Lynch'in satılmasının kendileri açısından bir sorun yaratmayacağını belirtti.

gayrimenul Haberi

gayrimenul

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, "Hakan Şükür’e komşu olacaksınız", "Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız" gibi ifadelerle konut satışı yapanlara itibar edilmemesini istedi.


Şükür, son zamanlarda bazı basın yayın organlarında, gayrimenkul satışlarıyla ilgili şahsını ilgilendiren gerçeği yansıtmayan birtakım haberlerin yer aldığını söyledi.


Başta İstanbul ve ilçeleri olmak üzere, yurdun birçok bölgesinde gayrimenkul alım satımları yapılırken adının kullanıldığını ifade eden Şükür, şöyle konuştu:


"Birçok yerde gayrimenkulum bulunduğuna dair söylemlerle, adım satış politikalarına alet edilmektedir. ’Hakan Şükür’e komşu olacaksınız’, ’Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız’ gibi yanıltıcı ifadelerle ismim konut satışlarında geçmektedir. Kamuoyu yanıltılarak, benim bir çok konut projesinde gayrimenkulum varmış gibi gösterilmektedir. Bu durum gerçeği yansıtmadığı gibi, doğruluk payı da bulunmamaktadır. Gayrimenkul satıcıları, adımı vererek alıcılar nezdinde yanıltma politikası gütmektedir....