19 / 07 / 2024

Gazanfer Erbay

Gazanfer Erbay

Yenice'de 1998 yılında yaşanan sel felaketinin ardından heyelan tehlikesi nedeniyle afet bölgesi ilan edilen bölgedeki 25 köyde boşaltılmayan evlerin elektrikleri kesildi

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jazira Grup İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erbay Ulutaş ve Fırat Fırtına ortaklığında kuruldu.

Bakı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bakı Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedelli ile Nermin Köroğlu Isın ve Gazanfer Köroğlu ortaklığında kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Celil Yıldırım, Kadir Erbay ve Mehmet Zeki Çanakçi ortaklığında kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Muğla'da son 1 yılda iflas eden ve konkordato ilan eden işletme sayısı TBMM'de!

Muğla'da son 1 yılda iflas eden, kapanan ve konkordato ilan eden işletme sayısı ile icra dosyası verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Bodrum’da hastane tamamlanmadı, Elazığ’da deprem konutları bitmedi. Ama iki kentte milyonluk külliyeler yapılıyor” dedi.

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular TBMM'de!

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adliye binalarının depreme dayanıklılığı TBMM'nin gündeminde!

Adliye binalarının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gazanfer Erbay Haberi

Gazanfer Erbay

Karabük Yenice'de 1998 yılında yaşanan sel felaketinin ardından heyelan tehlikesi nedeniyle afet bölgesi ilan edilen bölgedeki 25 köyde boşaltılmayan evlerin elektrikleri kesildi. 

Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay'ın yaptığı açıklamada, 1998 yılında o zamanki adıyla Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, Yenice ilçesine ait bir alanın, yaşanan sel felaketinin ardından afet bölgesi ilan edildiğini hatırlatarak, aynı yıl bu alan içerisinde kalan 25 köy için tahliye kararı çıktığını söyledi. 

Afet bölgesi ilan edilen bölgedeki köylerde yaşayan 960 aile için ilçe merkezinde ve Yortan beldesinde konut yapıldığını, buna rağmen bazı köylülerin köy evlerinde kalmayı tercih ettiğini ifade eden Erbay, ''Köylerini boşaltmak istemeyen aileler risk altında. Bu nedenle boşaltılması gerekiyor. Kaymakamlık önderliğinde bu yönde bazı çalışmalar başlatıldı. Bazı köylerin elektrikleri kesildi. Vatandaşlarımızın...