05 / 05 / 2024

Gazanferkent Konutları ihalesi

Gazanferkent Konutları ihalesi

Kent Konut tarafından satılmayan ve daha sonra kamulaştırmalarda kullanılmak üzere Büyükşehir’e devredilen Gazanferkent Konutlarındaki 77 dairenin satış ihalesinde sadece 3 daire satıldı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kastamonu'da 1050 konutun ihalesi yapıldı!

2022 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kastamonu'da afet sonrasında inşa edilen konutların ihalesi hakkında açıklamada bulundu. 

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

İzmir deprem konutlarının ihalesi Mart'ta!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yatay mimariye göre inşa edilecek deprem konutlarının ihalesi Mart ayında yapılacak. 

Gölpazarı TOKİ konutlarının ihalesi 15 Ekim'de!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gölpazarı'nı TOKİ ile buluşturacaklarını açıkladı. Dönmez, "Vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarının yolunu açıyoruz. 15 Ekim'de inşallah ihalesi gerçekleştirilecek" dedi.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Isparta projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta'da hayata geçirilecek konutların ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

Melikgazi Kentsel Dönüşüm Konutları ihalesi 11 Eylül'de!

Melikgazi Belediyesi, Kazımkarabekir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yaptıracağı 48 daire 3 dükkan için 11 Eylül'de ihale düzenliyor..

Gazanferkent Konutları ihalesi Haberi

Gazanferkent Konutları ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan Kent Konut tarafından Karamürsel’de yapılan Gazanferkent Konutlarında bulunan 77 dairenin satış ihalesi Encümen’de gerçekleştirildi. 77 konuttan sadece 7’sine istekli çıktı. Kent Konut tarafından yapılan ilk lüks konut projesi olan Gazanferkent konutlarında satılmayan dairelerin bir bölümü SGK’ye, bir bölümü ise kamulaştırmalar için Büyükşehir’e devredildi. Büyükşehir konutları satmak için yaptığı ihaleye de ilgi olmadı ve konutlar yine elde kaldı.


BİR DUBLEKS, 2 NORMAL DAİRE SATILDI

Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirilen Encümen toplantısında Gazanferkent konutlarında 77 dairenin satış ihalesi yapıldı. Sadece 3 dairenin batışının yapıldığı ihalede iki normal, bir dubleks daire satıldı. Muhammen bedeli 159 bin 810 lira olan A6 Blok kat 4 11 No’lu daire Mehmet Er adına Emel Dökümlü katıldı. Dökümlü, bedeli 160 bin 60...