02 / 05 / 2024

gazbeton duvar desen tasarım yarışması

gazbeton duvar desen tasarım yarışması

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

AKG Gazbeton, hayvan sevgisi temalı tasarı yarışması düzenliyor!

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

Gazbeton duvar yangına dayanıklı!

Modern dünyanın duvar malzemesi olarak kabul edilen gazbetonun yangına dayanımı, İngiltere’de faaliyet gösteren uluslararası sertifikalandırma ve test merkezi Warrington Fire Laboratuvarları tarafından yapılan testle de ispatlandı.

Mersin'de istinat duvarı çöktü!

Mersin 'in Anamur ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) yaptırılan 560 konutluk sitenin bahçesindeki istinat duvarı çöktü. Olayda 13 araç hasar gördü.

Berlin Duvarı yeniden inşa ediliyor!

Yıllarca Almanya’nın başkenti Berlin’i ikiye ayıran Berlin Duvarı, yeniden yapılıyor. Alman sanatçı Christopher Bauder, duvarın yıkılmasının 25’inci yıldönümü kapsamında duvarı kendi üslubuyla yeniden yaratıyor. İşte yeni Berlin Duvarı...

AKG Gazbeton Mimar Bahadır Kul'u sektör temsilcileri ile buluşturuyor!

AKG Gazbeton Mimar Bahadır Kul'u sektör temsilcileri ile buluşturuyor. AKG Gazbeton, Ülkemizin modern ve öncü mimarlarından Bahadır Kul’u İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Yağış nedeniyle Çukurçayır'da bir sitenin istinat duvarı yıkıldı!

Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. Çukurçayır mahallesinde bir sitenin caddeye bakan istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle yıkıldı.

AKG Gazbeton Mimarlık Haftası'nı İzmir Mimarlık Merkezi'nde kutladı!

AKG Gazbeton Mimarlık Haftası'nı İzmir Mimarlık Merkezi'nde kutladı. AKG Gazbeton, İzmir’li Mimarları, İzmir’in mimari alanda da marka şehir olması konusunda hep birlikte hareket etmeye çağırdı.

AKG Gazbeton, Mimar Bahadır Kul'u sektör temsilcileriyle İzmir'de buluşturuyor!

AKG Gazbeton, Ülkemizin modern ve öncü mimarlarından Bahadır Kul’u İzmir’deki söyleşide sektör temsilcileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.Söyleşide İZMİMOD’un seçkin üyeleri ve AKG Gazbeton’un seçkin davetlileri de yer alacak.

ESTAP, Proline ile duvar tipi kabinet kavramına yeni boyut kazandırıyor!

ESTAP, Proline ile duvar tipi kabinet kavramına yeni boyut kazandırıyor. Estap, Proline serisi ile taşıyıcı profiller olmadan 300 kg’a varan taşıma kapasitesi, olağanüstü erişim/kablolama yetenekleri ve dekoratif özellikleriyle benzerlerinden açık ara önd

Çamlıca Mesa'da Buderus GB162 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan tercih edildi!

Çamlıca Mesa Projesi’nde Buderus GB162 Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Kaskad Sistem, Buderus Logalux Duoclean Boyler ve LG Multi V IV VRF sistemleri tercih edildi.

Karşıyaka'da yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi!

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...

Sultanbeyli'de okulun çatı duvarı çöktü: 2 yaralı!

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Sultanbeyli'de inşaat halindeki bir okulun çatı duvarının kısmi olarak çökmesi sonucu iki işçi yaralandı. İşçilerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Sivas'ta duvar kalıntısı inşaatı durdurdu!

Sivas'ta bir inşaatın temel kazısı sırasında ortaya çıkan duvar kalıntısı, arkeologlar tarafından incelendi. Arkeolog Güler: "Muhtemelen Selçuklu dönemine ait bir duvar kalıntısı, ilk etapta göze çarpan bu'' dedi.

gazbeton duvar desen tasarım yarışması Haberi

gazbeton duvar desen tasarım yarışması


Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 12 Ağustos.


Gölpazarı Belediyesi’nin hayvan sevgisinin çağdaş bir mekan ile yorumlanmasını amaçladığı girişim AKG Gazbeton tarafından desteklenerek yarışmaya dönüştürülüyor. Sanat ve mimarlık öğrencilerinin köy yaşamını yeniden ele alarak model oluşturmalarını hedefleyen Köyünü Yaşat Projesi, 2015 yılından bu yana MSGSÜ tarafından yürütülüyor. Projenin en önemli destekçilerinden biri olan AKG Gazbeton, toplumsal gelişime katkı sağlayan Kurumsal Sosyal Sorumluluk bilinciyle hem yöre halkını hem de öğrencileri bir araya getiren “Gazbeton Duvar Desen Yarışması” ile köy yaşamında da “dönüşüme” imza atıyor.


Geçen sene kırsal alandaki...