27 / 04 / 2024

Karşıyaka'da yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi!

Karşıyaka'da yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi!

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...



Karşıyaka'da bir apartman yıkılırken, bitişiğindeki iki ayrı apartmanda bulunan 3 dairenin duvarı da yanlışlıkla delindi.


KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Kepçeyle yıkılan apartmanın bitişiğindeki diğer iki apartmanın duvarları da yanlışlıkla delindi. Evinin salon duvarı çatlayan SGK emeklisi ev hanımı Sıdıka Pehlivanlar, dikkatsizce yapılan yıkımın kendi evine zarar verdiğini söyledi. Evin salonunda büyük bir çatlağın oluştuğunu belirten Pehlivanlar, "Ev sahibi benim fakat evde kiracı oturuyor. Allah korusun daha da kötü bir durum olabilirdi. Bitişiğimizdeki binayı yıkarken evimiz yerle bir olabilirdi. Faciaya neden olabilirlerdi. Müteahitle konuştum. Zararımızı karşılarsa şikayetçi olmayacağım. Eğer zararımı karşılamazsa polise başvuracağım. Duyduğum kadarıyla zarar gören diğer iki dairenin onarımını yapacakmış. Benim dairemi de onaracağını düşünüyorum. Onarılsa da inşallah ileride bir tehlike yaratmaz" diye konuştu. 


Sabah Egeli 


Geri Dön