10 / 05 / 2024

Karşıyakada 3 apartmanın duvarı delindi

Karşıyakada 3 apartmanın duvarı delindi

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!    

Altın piyasalarında meydana gelen düşüş sonrası, yatırımcıların aklı karıştı. Analistler altının 3 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler teker teker uyardı. Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte altının 3 gün sonra geleceği seviye...

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

Bahçelievler'de çöken binanın olduğu sokaktaki 3 binanın mührü kaldırıldı!

Bahçelievler Narlı Sokakta yer alan Öztürk Apartmanı çökme sırasında ağır hasar aldı. Öztürk Apartmanı haricindeki diğer 3 binanın mührü kaldırıldı...

Ferit Şahenk Yunanistan’daki apartmanını elden çıkardı!

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk, Yunanistan’daki apartmanını 3 milyon euroya Yunan milyoner Apostolos Vakakis'e sattı.

İstanbul'da 700 TL taksitle ev sahibi olmak için son 3 gün!

TOKİ, Silivri'de alt gelir grubuna özel 934 adet, orta gelir grubuna özel ise 422 adet konutu kura ile satışa çıkarıyor. İstanbul'da 700 TL taksitle ev sahibi olmak için son 3 gün kaldı... 

İBB Letafet Apartmanı'nı 8.3 milyon TL'ye sattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan Letafet Apartmanı’nı 8 milyon 350 bin TL’ye sattı.

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün!

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların elden çıkarılması durumunda ödenen vergi değer artış kazancı vergisi oluyor. 2016 yılı değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün bulunuyor..

Kütahya'da apartmanın zemin katı camiye dönüştürüldü!

Kütahya'nın Bölcek Mahallesi'nde 3 katlı apartmanın zemin katı camiye dönüştürüldü. Camiyi yaptıran Musa Kazım eşliğinde cami törenle açıldı. Törene davetliler ve site sakinleri katıldı.

Değer artış kazancı beyannamesi için son 3 gün!

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödeniyor. Vergi için beyannameler 25 Mart'a kadar veriliyor. Buna göre, değer artış kazancı beyannamesi için son 3 gün kaldı..

Batman yeni askerlik şubesi 3 dönümlük arazi üzerine yapılacak!

Milli Savunma Bakanlığı, Batman’a yeni askerlik şubesi kazandıracak. 1975 Yılından hizmet veren mevcut bina yükü kaldıramazken, yeni bina Jandarma Bölge Komutanlığı karşısındaki 3 dönümlük alana yapılacak.

3. Havalimanı’nın kum ihtiyacını karşılamak için 2 yeni kum ocağı kurulacak!

3. Havalimanı inşaatı için orman arazisine kum ocakları kurulacağı ortaya çıktı. İstanbul’da 3. Havalimanı’nın kum ihtiyacının karşılanması için Eyüp’te tamamı orman arazisi olan 2 kum ocağı kurulacak.

Karşıyakada 3 apartmanın duvarı delindi Haberi

Karşıyakada 3 apartmanın duvarı delindi

Karşıyaka'da bir apartman yıkılırken, bitişiğindeki iki ayrı apartmanda bulunan 3 dairenin duvarı da yanlışlıkla delindi.


KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Kepçeyle yıkılan apartmanın bitişiğindeki diğer iki apartmanın duvarları da yanlışlıkla delindi. Evinin salon duvarı çatlayan SGK emeklisi ev hanımı Sıdıka Pehlivanlar, dikkatsizce yapılan yıkımın kendi evine zarar verdiğini söyledi. Evin salonunda büyük bir çatlağın oluştuğunu belirten Pehlivanlar, "Ev sahibi benim fakat evde kiracı oturuyor. Allah korusun daha da kötü bir durum olabilirdi. Bitişiğimizdeki binayı yıkarken evimiz yerle bir olabilirdi. Faciaya neden olabilirlerdi. Müteahitle konuştum. Zararımızı karşılarsa şikayetçi olmayacağım. Eğer zararımı karşılamazsa polise başvuracağım. Duyduğum kadarıyla zarar gören diğer iki dairenin onarımını yapacakmış. Benim dairemi de onaracağını...