10 / 05 / 2024

3 dairenin duvarı yıkıldı

3 dairenin duvarı yıkıldı

KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Yıkım sırasında 3 dairenin duvarı delindi...

Ev sahibi kiracı kavgaları tam gaz: 3 suçtan dava açılan mülk sahibi önce duvarı kırdı, şimdi de elektriğini kestirdi!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemden düşmezken son haber de Antalya’dan geldi. İki taraf kira artışında anlaşamayınca iş yerinin duvarını kazma ve kürekle kıran mülk sahibi M.İ’nin şimdi de kiracısı Halil Mert’in elektriğini kestirdiği öne sürüldü...

100 metrekarelik bir dairenin fiyatı asgari ücretin 389 katı oldu!

Konut fiyat endeksi yıllık  yüzde 86,46 oranında artış kaydetti. Böylece 100 metrekarelik bir dairenin fiyatı 3 milyon lirayı geçti.

Bir haftada 3 istinat duvarı çöktü! Uzman isim uyardı! Eski istinat duvarlarını gözlem altına almalıyız

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Erdoğan, Kocaeli'de bir haftada 3 farklı istinat duvarının çökmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

O Cadde İmza 16'da 3+1'ler 600 bin dolara! Yeni proje! 

O Cadde İmza 16 projesinde satışlar başladı. Projede 4 adet 3 oda 1 salon dairenin satışı yapılıyor. Peki O Cadde İmza 16 projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte O Cadde İmza 16 projesiyle ilgili detaylar...

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

Aynı binada bir dairenin kirasının 13 bin lira, diğerinin 3 bin lira olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, yüzde 25 kira sınırına hapis cezası gelse bile sorunun giderek büyüyeceğine vurgu yaptı. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı?

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Ordu Ünye'de heyelan tehlikesi: 2 ev boşaltıldı, 10 yapı tehlikeli!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelanlarda bir dairenin duvarı yıkıldı. 10 binanın tehlikeli alanda olduğu bildirilirken 2 daire boşaltıldı.

Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinde son durum ne?

2017'de inşası başlatılan ve Şubat 2019'da teslim edilmesi planlanan, 1.192 dairenin bulunduğu Kırşehir'deki Bağbaşı TOKİ 3. Etap projesinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü: 4 araba ezildi!

İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme yaşandı. Çökme sonucu 4 otomobil ezildi. 

Silikon Vadisi'nde kiralar 3 bin 500 dolardan başlıyor!

Aylık gelirin 5-6 bin dolar civarında olduğu Silikon Vadisi'nde en küçük, en mütevazı dairenin aylık kirası 3 bin 500 dolardan başlıyor. 

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

Beyoğlu'nda tarihi binanın duvarı çöktü: 3 yaralı!

Beyoğlu'nda tehlikeli olduğu iddia edilen en üst katının yıkımı yapılan tarihi binanın duvarı işçilerin üstüne çöktü. Olay sonucunda yaralanan 3 kişi hastaneye götürüldü.

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

3 dairenin duvarı yıkıldı Haberi

3 dairenin duvarı yıkıldı

Karşıyaka'da bir apartman yıkılırken, bitişiğindeki iki ayrı apartmanda bulunan 3 dairenin duvarı da yanlışlıkla delindi.


KARŞIYAKA'DA kentsel dönüşüm kapsamında bir müteahittlik firması tarafından 5 katlı apartmanın kepçeyle yıkılması sırasında, faciadan adeta kıl payı dönüldü. Kepçeyle yıkılan apartmanın bitişiğindeki diğer iki apartmanın duvarları da yanlışlıkla delindi. Evinin salon duvarı çatlayan SGK emeklisi ev hanımı Sıdıka Pehlivanlar, dikkatsizce yapılan yıkımın kendi evine zarar verdiğini söyledi. Evin salonunda büyük bir çatlağın oluştuğunu belirten Pehlivanlar, "Ev sahibi benim fakat evde kiracı oturuyor. Allah korusun daha da kötü bir durum olabilirdi. Bitişiğimizdeki binayı yıkarken evimiz yerle bir olabilirdi. Faciaya neden olabilirlerdi. Müteahitle konuştum. Zararımızı karşılarsa şikayetçi olmayacağım. Eğer zararımı karşılamazsa polise başvuracağım. Duyduğum kadarıyla zarar gören diğer iki dairenin onarımını yapacakmış. Benim dairemi de onaracağını...