07 / 07 / 2024

Gazi Tatayoğlu

Gazi Tatayoğlu

Megacan İnşaat Anonim Şirketi, Gazi Tatayoğlu, Mustafa Kılıç tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2. Caddesi, Birlik Apartmanı'nda kuruldu.

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Osman Gazi Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapımı devam eden Gazi Sosyal Tesisi inşaatını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tesisin Ağustos ayı içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Kurtoğlu Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Kurtoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayburt Abdulvehhap Gazi Türbesi restore ediliyor!

Vali İsmail Ustaoğlu, Abdulvehhap Gazi Türbesi’nde incelemelerde bulundu. Restorasyon çalışmalarının devam ettiği alanda çeşitli incelemelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Osman Gazi Köprüsü ikramiyeleri mecliste!

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu İstanbul'da Osman Gazi Köprüsü inşaatında çalışan işçilere vaat edilen ikramiyenin henüz verilmemesi sorununu meclise taşıdı. Tanrıkulu, sorularını Başbakan Davutoğlu'na sordu..

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yardımcıoğlu Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fehmi Dinç tarafından 400 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Sultanbeyli, Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Gazi Üniversitesi Kazan MYO Kampüs ihalesi yapıldı!

Kazan Belediyesi tarafından yapılacak olan Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs ihalesi 5 Şubat'ta yapıldı. İhale 11 milyon 937 bin lira teklif veren Barutçuoğlu İnşaat San. Tic. Ltd. Şti firmasında kaldı.

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu'na yeni kampüs geliyor!

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs yapım ihalesini Barutçuoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştı. Söz konusu kampüsün 7 bin öğrenciye eğitim vermesi hedefleniyor.

Tellioğlu İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu İmar İnşaat Anonim Şirketi, Murat Tellioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Gazi Umur Paşa Sokak'ta kuruldu.

1938 yılında Sirkeci'de Katırcıoğlu Han'da yangın çıkmış!

Sadrazam Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın sahibi olduğu daha sonra oluna intikal eden Katırcıoğlu Han'da 1938 yangın çıkmış. Ticaret merkezi olan Sirkeci'de yangın çıkması korkutmuş ve yangının çıkış sebebini anlayamamışlar.

Gazi Tatayoğlu Haberi

Gazi Tatayoğlu

Megacan İnşaat Anonim Şirketi, Gazi Tatayoğlu, Mustafa Kılıç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Megacan İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;  İNŞAAT a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 6306 sayılı kanun kapsamında; ilgili kurumlara  başvuruda bulunmak, kendisine ait binaları veya başkalarına ait binaları yıkıp yeniden yapmak,    b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,  yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-...