03 / 05 / 2024

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, üniversite bünyesinde kültür-sanat ve eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi için Turizm Fakültesi yönetiminde seyahat acentesi kuracaklarını bildirdi

Ünlü profesörden o şehir için yeni uyarı: Yeniden yıkıcı bir deprem yaşayacak!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada Ölüdeniz Fayı'na dikkat çekerek çok önemli açıklamalar yaptı. Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal'ın o açıklamaları...

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

O devlet kurumu tarihinin en büyük personel alımını gerçekleştirecek! Lise mezunu olmanız yeterli!

Gazi Üniversitesi rekor sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu kişiler içerisinden personel alımı gerçekleştirilecek.

Defa İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defa İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

KPSS 70 puanla en az lise mezunu sözleşmeli memur alınıyor! Başvurular başladı! İşte başvuru şartları

Gazi Üniversitesi en az KPSS 70 puan ile belirtilen kadrolu pozisyonlara personel alımına yönelik sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu. Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

İstanbul depremi nerede olacak?

İstanbul depremi, 17 Ağustos depreminin yıldönümü sebebiyle yeniden gündeme geldi. Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Türkiye'nin gündemindeki büyük İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Marmara'daki az katlı yapılar sular altında kalabilir!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Marmara Depremi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Süleyman Pampal, deprem sonrasında olabilecek tsunamiye ilişkin de konuştu...

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi sürmeli tarafından kuruldu.

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Haberi

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi

Prof. Dr. Büyükberber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitede öğrenci odaklı pek çok çalışma yürüttüklerini belirtti. 

     Üniversitede sadece öğrenciler için kullanılacak otobüslerin tahsisi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Büyükberber, bu kapsamda Turizm Fakültesi liderliğinde seyahat acentesi kuracaklarını anlattı. 

     Projelerinin diğer üniversiteler arasında da ilk olacağını ifade eden Büyükberber, ''Öğrencilerimizin yanlarına kumanya vereceğiz ve Türkiye'nin pek çok ilini sanat tarihi veya Turizm Fakültesi öğretim üyeleri eşliğinde bu otobüslerle görmelerini sağlayacağız. Üniversite hocaları, öğrencilerimize, ülkemizi ve kültürümüzü yerinde tanıtacak. Böylelikle öğrenciliği amacına uygun ve sosyal bir yapıya kavuşturacağız'' dedi. 

     Amaçlarının öğrencilerin üniversiteye mensubiyet duygularını arttırmak olduğunu dile getiren Büyükberber, kapatılan pek çok öğrenci kulübünün de açılacağını belirtti. 

     Üniversite bünyesinde öğrenci danışma merkezi kurulduğunu belirten Büyükberber, öğrencilerin her türlü...