29 / 04 / 2024

gaziantep 2014te ne kadar büyüdü

gaziantep 2014te ne kadar büyüdü

Gaziantep Üniversitesi’nden (GAÜN) yapılan açıklamaya göre, Dünya Bankası Rekabetçi Şehirler Bilgi Tabanı (CCKB) Projesi kapsamında, ekonomik açıdan başarılı ve ilginç bir kent olarak değerlendirilen Gaziantep’te inceleme başlatıldı.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Gaziantep Büyükşehir'den 8 mahalleye millet kıraathanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri Projesi’ne destek vererek 8 mahalleye Millet Kıraathanesi kurdu.

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

TOKİ 50 bin konut Gaziantep 2019!

TOKİ 50 bin konut kampanyası resmen başladı. 6 Mart tarihinde talep toplanmaya başladı. Bu kapsamda Gaziantep'te 2 bin konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Gaziantep başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Gaziantep başvuru ücreti ne kadar? İşte TOKİ 50 bin konut Gaziantep 2019...

Gaziantep Şehitkamil'de 12.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 644 bin 580 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 28 Şubat 2019 olarak belirlendi.

gaziantep 2014te ne kadar büyüdü Haberi

gaziantep 2014te ne kadar büyüdü


Gaziantep Üniversitesi’nden (GAÜN) yapılan açıklamaya göre, Dünya Bankası Rekabetçi Şehirler Bilgi Tabanı (CCKB) Projesi kapsamında, ekonomik açıdan başarılı ve ilginç bir kent olarak değerlendirilen Gaziantep’te inceleme başlatıldı. Bu amaçla 6 Eylül’e kadar sürecek çalışma için kente gelen Dünya Bankası uzmanları Joe Kulenovic, Austin Kilroy ve Dünya Bankası Ankara Ofisi’nde görevli Avrupa ve Orta Asya Uzmanı Can Selçuki, Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ve Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileriyle bir araya geldi. Gelişmekte olan dünya kentlerine model gösterilen Gaziantep’in öyküsünü dinleyen uzmanlar, üniversite-sanayi işbirliği ve şehrin yükselişinde üniversitenin katkısını araştırdı. 


Üniversite-sanayi işbirliği anlatıldı 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Coşkun, Dünya Bankası’nın, ekonomik açıdan başarılı şehirleri mercek altına aldığını, bu kategoride belirlenen 7 şehirden birinin de Gaziantep olduğunu hatırlattı. 


Toplantıda, uzmanlara Gaziantep’teki sivil toplum kuruluşları, halkın...