03 / 05 / 2024

Gaziantep ağç dikme zorunluluğu

Gaziantep ağç dikme zorunluluğu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bundan böyle kent sınırları içinde bina yapacak herkese, ağaç dikme zorunluluğu getirildiğini açıkladı.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura satışları!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura satışları yarın gerçekleşecek. Peşinat olarak minimum 9 bin 760 TL talep edilen projede fiyatlar yaklaşık olarak 87 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekimi!

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekimi kapsamında 31 adet konut satışa çıkarılacak. Başvuru işlemleri sona eren projede 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap kura çekimi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap kura çekimi kapsamında başvurular tamamlandı. Dairelerin 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 9 bin 760 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa emekli kura çekilişi!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa emekli kura çekilişi için belirlenen tarih 10 Şubat 2016. Projede 75 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler satışa çıkarılıyor.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Ödemeleri 240 ay vade imkanı ile yapılan TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap Konutları 2+1 olarak dizayn edildi. Peki TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura çekimi ne zaman?

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları kura tarihi 10 Şubat 2016 olarak belirtiliyor. Emekli vatandaşlara özel satışa sunulan projede 180 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi için başvurular tamamlandı. Aylık taksitlerin 285 TL'den başladığı projede 180 ay vade seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekilişi!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ emekli kura çekilişi 10 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Fiyatların 85 bin 500 TL'den başladığı projede 75 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura satışları!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. Etap kura satışları için başvurular tamamlandı. Emeklilere özel satışa çıkarılan projede 9 bin 760 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 adet konut satılıyor. Projede 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016 detayları...

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa emekli kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa emekli kura çekimi kapsamında 31 adet konut satılıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanan projede 75 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Konutları 75 metrekare büyüklüğe sahip. Projede 9 bin 760 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Gaziantep ağç dikme zorunluluğu Haberi

Gaziantep ağç dikme zorunluluğu

Şahin, resmi Facebook sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, yeni kurulacak her bina için 10 adet, en az 5 yaşında ağaç dikmenin zorunlu hale geldiğini bildirdi.

Şahin, şu mesajı paylaştı; 


"Bundan böyle Gaziantep'te yeni bina yapacakların bir sorumluluğu daha var! 

Şehir merkezinde yapılacak her bina için 10 adet ağaç dikmek zorundalar. Bundan böyle yapı kullanım belgesi alanlar her belge için kent merkezinde en az 5 yaşında 10 adet ağaç...