08 / 05 / 2024

gaziantep Akkent Yüzme Havuzu

gaziantep Akkent Yüzme Havuzu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Akkent Spor Köyümüzde daha önce halı sahalar, basketbol ve tenis sahalarını tamamlamıştık. Şimdi ise yüzme havuzumuz hizmete girdi " dedi

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

Denizli Acıpayam’a yüzme havuzu müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesinde ilk kazma vuruldu.

Malatya olimpik yüzme havuzunun inşaatı sürüyor!

Malatya’da yapımı devam eden uluslararası standartlara uygun olimpik yüzme havuzu hizmete gireceği günü bekliyor.

Gaziantep Büyükşehir'e ait 6 gayrimenkul 44.5 milyona satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan altı mahalledeki taşınmazların ihalesini gerçekleştirdi.

Menderes Türel'den gençlere yüzme havuzu müjdesi!

Lise öğrencileri ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya ve Avrupa Yüzme Şampiyonalarına ev sahipliği yapabilecek büyüklükte bir olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Meclisi'nde 53 madde karara bağlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan gündem toplantısı için bir araya geldi. Osman Toprak başkanlığında toplanan meclis 53 maddeyi karara bağladı. Maddelerin 12’si, oy çokluğu ile onanırken, diğer maddeler oy birliği ile karara bağlandı.

Kayseri Kocasinan'a yüzme havuzlu pazar yeri geliyor!

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Gaziantep Büyükşehir'den Cerablus'un inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cerablus'ta aydınlatma, yol, hastane ve altyapı hizmetleriyle ilgili üzerlerine düşen ne varsa yaptıklarını bildirdi.

gaziantep Akkent Yüzme Havuzu Haberi

gaziantep Akkent Yüzme Havuzu


86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor Köyü'nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Akkent Spor Köyümüzde daha önce halı sahalar, basketbol ve tenis sahalarını tamamlamıştık. Şimdi ise yüzme havuzumuz hizmete girdi. Yüzme havuzumuz içerisinde spor salonu, fittnes salonu, masa tenisi ve bilardonun da olduğu modern bir tesis oldu. Yüzme havuzumuzu sadece erkekler kullanacaktır. Daha öncede sadece hanımların kullandığı Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ni hizmete sunmuştuk. Tüm hemşerilerimizi buradan yüzmeye ve spora davet ediyorum" dedi. 86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor Köyü'nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkam Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü yüzme...