22 / 07 / 2024

gaziantep Araban Kapalı Spor Salonu nerede

gaziantep Araban Kapalı Spor Salonu nerede

2007 yılında dönemin Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından törenle hizmete açılan Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunun iç ve dış fiziki yapısı çürümeye başladı...

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKi’den Gaziantep Araban’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki TOKİ Gaziantep Araban projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Araban 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Araban ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Küçükkızılhisar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 19 milyon 252 bin 497 TL'ye ihale edilecek.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

Gaziantep'te spor salonu inşaatı ihalesi 19 Eylül'de!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, kapalı spor salonu inşaatı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihale ediyor..

Gaziantep'teki Tarihi Yavuz Sultan Selim Cami hizmete açıldı!

Gaziantep'in Araban ilçesindeki restorasyon çalışması tamamlanan 500 yıllık tarihi Yavuz Sultan Selim Camisinin ve Minaresinin açılışını gerçekleştirildi.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Gaziantep Ardıl Barajı'nın yüzde 70'i tamam!

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapımı devam eden Ardıl Barajı'nın yüzde 70'i tamamlandığı bildirildi. Barajın yüklenici firma yetkilisi Salih Bilen inşaat hakkında bilgi verdi.

Gaziantep Araban-Besni duble yol çalışmaları başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, yapımı durdurulan 55 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden başlatıldığını bildirdi.

Araban İlçe Stadyumu onarım bekliyor!

Gaziantep Araban'daki stadyum, bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynanan maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Stat, bakım ve onarım bekliyor.

Gaziantep Araban'daki harabeye dönen stat yardım bekliyor!

Gaziantep’in Araban ilçesindeki stadyum, tahrip edilen ve bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynana maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Harabeye dönen ilçe stadı, bakım ve onarım yapılmasını bekliyor.

gaziantep Araban Kapalı Spor Salonu nerede Haberi

gaziantep Araban Kapalı Spor Salonu nerede


Gaziantep’in Araban İlçesi’nde kaderine terk edilen edilmiş Araban Kapalı Spor Salonu yetkililerin ilgisini bekliyor.


2007 yılında dönemin Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından törenle hizmete açılan Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunun iç ve dış fiziki yapısı çürümeye başladı. Güneş enerji sisteminin mevcut 6 panelinin 5’i kırılırken tesisin sıcak suyu bulunmuyor. Klima ve havalandırma sistemi bozuk olan tesislerin soyunma odaları ile duş kabinleri kullanılamaz hale geldi. Atıl durumdaki 350 kişilik Araban Kapalı Spor Salonu yetkililerin ilgisini bekliyor. Araban Kapalı Spor Salonu’nda bakım ve onarım başlatılmasını isteyen Arabanlı spor severler, ilçenin tek kapalı spor salonunun tamamen atıl duruma gelmemesi için yetkililerden yardım istedi.



Malatya...