04 / 10 / 2024

Gaziantep arazi yolu

Gaziantep arazi yolu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Gaziantep ve Muğla’da yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkullerin satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gaziantep ve Keşan'da 19 adet arsa ve arazi satılıyor! Fiyatlar 100 milyon TL'yi buluyor!

Belediyeler, Gaziantep ve Keşan'daki 19 adet arsa ve arazi satıyor. Fiyatlar resmen dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Uzmanından arazi almak isteyenlere ters köşe tavsiye: Resmi yolu olmayan arazileri alın!

Arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları adeta rekor kırarken, uzmanından da arazi almak isteyenlere ters köşe bir tavsiye geldi. İşte o tavsiye...

Mili Emlak, Edirne’de arsa ve arazi, Gaziantep’te 20 adet konut satıyor!

Milli Emlak, Edirne’de bulanan 8 arazi ile Gaziantep’te bulunan 20 adet daireyi satıya çıkardı. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep'te arazi kavgası: 8 yaralı! 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 8 kişi yaralandı. Kavga sonrasında 7 kişi gözaltına alındı. 

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

DSİ, 4 şehirde yaklaşık 30 bin hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

DSİ bu yıl içerisinde Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis'te bu yıl 29 bin 690 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı.

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Gaziantep arazi yolu Haberi

Gaziantep arazi yolu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni arazi yolları açıldı. Büyükşehir, 2014-2018 yılları arasında 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açıp köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştırdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir belediyelerinin hizmet sınırlarını il sınırları olarak değiştiren 6360 sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında hizmet ağını genişleten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ağırlaşan hizmet yükünü kurduğu ekibiyle sırtladı, hizmette aksamalara izin vermedi. Son 4 yılda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibi, kırsal bölgelerde kangrenleşen arazi yolu sorununa el attı.

Köylerden arazi yolu ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, arazilerine ulaşmakta güçlük yaşayan köylüleri çaresiz bırakmadı. Açılan arazi yolunu kullanarak traktörleriyle arazilerine ulaşan köylüler, topraklarını işleyip yerel ve ulusal ekonomiye katkı sağlıyor.  Merkez ilçe Şehitkâmil ve Şahinbey ilçesinin...