02 / 05 / 2024

Gaziantep Arena 2016

Gaziantep Arena 2016

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı.

Gaziantep Şahinbey konut satışında 10. sırada!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Gaziantep Şahinbey, en çok konut satışı yapılan ilçeler sıralamasında konut satışında ilk 10'da olduğu açıklandı. 2016'da 13 bin 348 konutun satışı yapıldı.

Gaziantep'te 2016'da 26 bin 730 konut satıldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Gaziantep'te ise 2016 yılında 26.730 konut el değiştirdi.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Ibis Novotel Gaziantep ve Kayseri'nin değerlemesi yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016!

24 ve 42 katlı yedi kulede toplamda 570 daire ve 23 dükkan olarak hayata geçirilen Iconova'da avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016...

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016!

Toplam 570 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor. İşte Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016...

İconova Gaziantep güncel ev fiyatları 2016!

Acarsan Holding ve Şireci Grup imzası taşıyan Iconova Gaziantep projesinde daire teslimleri Aralık 2017'de yapılacak. Projede peşinde ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanıyor...

Ispartakule Pergamon Köşkleri fiyat listesi 2016!

Toplam 160 konut, 160 ofis ve 100 dükkandan meydana gelen Pergamon Köşkleri Arena İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ispartakule Pergamon Köşkleri fiyat listesi 2016...

Gaziantep Şehitkamil'de 14.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi Beylerbeyi, Umut ve Burak Mahallelerinde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 14 milyon 509 bin 103 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena inşaatında son durum!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: Stadyumun fiziki çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Sadece çimde biraz sıkıntılar var. Bununla ilgili olarak teknik ekibimiz burada, gereken tüm çalışmaları en iyi ve hızlı bir biçimde yapacak" dedi.

Gaziantep Arena 2016 Haberi

Gaziantep Arena 2016

Yapımı devam eden Gaziantep Arena'da ilk koltuğun montajını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı. Statta incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep Arena'nın yapımının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek, "Şu anda yüzde 90'ın üzerinde bir gerçekleşme oranı var. Kısa zamanda burası tamamlanacak. Mayısın başında çim serilmesine başlanacak. Bir taraftan da koltukların montesi devam ediyor. TOKİ'deki arkadaşlar, haziran-temmuz aylarında buranın inşaat işinin bitmesini öngörüyor. Ona göre da hazırlıklar ve çalışmalar devam ediyor." diye konuştu.


Gazianteplilerin güzel maçlar izleyeceği bir stat olacağını dile getiren Kılıç, "Sadece maç için değil, stadyum aynı zamanda bir yaşam alanı olarak hizmet verecek. Tribünün altındaki salonlarda gençliğimize yönelik sosyal ve sportif faaliyetlerin de yapılacağını hatırlatmak istiyorum. Dolayısıyla bu büyük yatırımı sadece futbol stadyumu olarak...