18 / 05 / 2024

Gaziantep Arenanın koltuk montajı yanlış mı yapıldı

Gaziantep Arenanın koltuk montajı yanlış mı yapıldı

Gaziantepspor'un yeni stadının tribününde yazılı 'Gaziantep' kelimesinin harfleri denk gelmeyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep sınırları içerisinde tesis edilecek olan 8G7808 PS-4B TM-Elif DM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Gaziantep Kuzey Şehir'e 5 bin 200 konut daha yapılacak!

Gaziantep’te nüfus artışı yaşandıkça oluşan konut açığını kapatmak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığına, en büyük desteği Cumhurbaşkanlığı yaptı. Gaziantep'e “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında 5 bin 200 konut yapılacağı duyuruldu...

Altunizade'deki meşhur Mabeyin kapandı!

Gaziantep mutfağını temsil eden birçok restoran var. Ancak bir tanesi var ki hepsinden eski. İstanbul Altunizade'deki Mabeyin Restaurant'tan bahsediyoruz. Mabeyin kısa süre önce sessiz sedasız kapandı. Mekanın mülkiyeti kendilerine ait olduğu için henüz boşaltılmamış...

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

İnşaatta fıstık kabuğu dönemi başlıyor!

Gaziantep mutfağının en önemli lezzetlerinden olan Antep fıstığı, kabuklarıyla inşaat duvarlarına estetik katacak.

Gaziantep'te inşaat mühendisleri depremi konuştu!

Gaziantep'te, İnşaat Mühendisleri Odası deprem konusunda söz sahibi iki profesörü ağırlayarak eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantep Arena'nın koltuk montajı hatalı mı yapıldı?

Gaziantepspor'un yeni stadının tribününde yazılı 'Gaziantep' kelimesinin harfleri denk gelmeyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Gaziantep Arena'nın yüzde 92'si tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gaziantep'te inşaatı süren stadyumun yüzde 92'si tamamlandı ve taraftarlarla buluşmak için gün sayıyor.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

Gaziantep Arenanın koltuk montajı yanlış mı yapıldı Haberi

Gaziantep Arenanın koltuk montajı yanlış mı yapıldı

Gaziantepspor’un yeni stadı Gap Arena’nın koltuklarındaki harflerin boyutu tribünlere denk gelmeyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Gaziantepspor’un yeni mabedi olan 33 bin kapasitelik GAP Arena’da artık sona gelinirken, stattaki koltukların Z ve İ ile E ve P harflerinin aynı bloğa sıkıştırılması sosyal medyada gündem konusu oldu. Kırmızı-siyahlı yönetimin bu konu hakkında ileriki günlerde kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor. Öte yandan Gaziantep’in yeni stadının Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasında açılması...