04 / 05 / 2024

Gaziantep arsa maliyetleri ucuz konut üretimi

Gaziantep arsa maliyetleri ucuz konut üretimi

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.Ziyarette, Gaziantep'te müteahhitlik sektörünün geleceği ve müteahhitlik sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

150 metrekarelik bir konutun maliyeti 4 milyon TL'den başlıyor! Sektörden sosyal konut çağrısı! 

Artan inşaat ve arsa maliyetleri sonrası müteahhit de konut üretiminde temkinli davranmaya başladı. Açıklanan rakamlara göre, 150 metrekarelik bir konutun maliyeti 4 milyon TL'den başlayan fiyatlara yükseldi. Sektör temsilcileri önerilerini sıraladı... 

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep arsa maliyetleri ucuz konut üretimi Haberi

Gaziantep arsa maliyetleri ucuz konut üretimi

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.Ziyarette, Gaziantep'te müteahhitlik sektörünün geleceği ve müteahhitlik sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.


Sektörünün geleceğini ilgilendiren önemli konuların ele alındığı ziyarette, müteahhitlerin karşılaştıkları problemler GAİMDER Başkanı İbrahim Apa tarafından kapsamlı bir şekilde Başkan Fatma Şahin'e aktarıldı.


Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, şehrimizde Gaziantep'te orta ve orta gelir grubunun altındaki dairelere çok ciddi bir talep olduğunu, fakat arsa maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı bu kesime konut üretiminde zorlandıklarını ifade etti. Özel sektörün bu konuya tek başına çözüm bulamadığını söyleyen İbrahim Apa, "2017'de gerek kamu desteği, gerekse farklı enstrümanlarla bu konuda bir adım atılırsa, o zaman Gaziantep'te sektörün geleceğiyle ilgili çok farklı bir hikaye...