05 / 05 / 2024

Gaziantep basın konutları

Gaziantep basın konutları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in 50 yıl boyunca konut sorunu yaşamaması için düğmeye bastıklarını açıkladı. Şimşek, “TOKİ ve belediyeler aracılığıyla Gaziantep’in konut sorununu çözecek bir kapasite oluşturduk” dedi.

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap basın lansmanı 28 Mart'ta!

KİPTAŞ'ın Silivri'de hayata geçireceği 1.508 sosyal konut projesinde detaylar netlik kazanmaya başlıyor. Silivri Konutları 3. Etap basın lansmanı 28 Mart'ta yapılacak. 

MOD Ekspres Konutları Basın Ekspres'te yükselecek!

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

Nef Basın Ekspres Konutları ödeme planı!

Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Basın Ekspres projesinde 14-17 Temmuz tarihleri arası VIP satış dönemi olarak belirlendi...

Basın Ekspres Motto İstanbul ev fiyatları!

Motto İstanbul Konutları Celaloğlu İnşaat tarafından İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılan proje tek blok olarak yükseliyor...

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Kocaeli 16 Ocak Basın Sitesi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleriyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen Basın Sitesi ile ilgili bugün konutların yapılacağı alanda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres satış fiyatları!

Sone İstanbul Basın Ekspres satış fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Toplam arsa alanı 35 bin 265 metrekare olarak belirlenen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları tanıtıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım!

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım bilgileri kapsamında proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Cathay Group imzası taşıyan proje konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlardan oluşacak.

Basın Ekspres Urke İnşaat Konutları iletişim!

Basın Ekspres Urke İnşaat Konutları iletişim için 0212 579 92 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan projede 390 adet rezidans daire yer alıyor.

Gaziantep basın konutları Haberi

Gaziantep basın konutları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut müjdesini verdi. Gaziantep’in önümüzdeki 50 yıl işçinde hiçbir şekilde konut sorunu yaşamamasını sağlayacak bir projeye imza attıklarını dile getiren Bakan Şimşek, “Seçim öncesi geliştirdiğimiz bütün alanların tamamını belediyelere ve TOKİ’ye verip Gaziantep’in belki de 50 yıllık konut sorununu çözecek bir kapasite oluşturduk. Biz arsa arzında gerekli adımları attık. Bunların projelendirilmesi ve yapılması kaldı.


TOKİ başkanımız da önümüzdeki hafta içerisinde burada olacak. Önümüzdeki üç ya da dört yıl içinde verdiğimiz bir alanda işçi dar gelirli vatandaşlarımız için 50 bin konutu tamamlayabiliriz diye konuştuk. Benim görevim Ankara’da yerelin bu sorunlarını çözmek. Biz bu konuda elimizden geleni yaptık” diye konuştu. 


BASIN KONUTLARI İÇİN TAKİPÇİ OLACAK


Ziyaret öncesi GGC yönetim kurulu ile özel bir toplantı yapan Şimşek, basın çalışanlarına yönelik yapılacak...