04 / 05 / 2024

gaziantep belediye haberleri

gaziantep belediye haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, teknik ekibi ile hafta sonu mesaisini daha önceden başlattığı bazı projeleri inceleyerek ve son durumları hakkında bilgiler alarak geçirdi.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye Gaziantep'te 25 adet arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 25 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye binasına yeşil bina sertifikası!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Binası, Yeşil Bina sertifikasını en iyi (Excellent) seviyede aldı.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümde öncü belediye!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgelerde yürütülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde öncü belediye olduğunu söyledi.

Gaziantep Şehitkamil Belediye Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Meclisi 2017 yılı Şubat ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda TOKİ ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi kentsel dönüşümü görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapılan toplantıda kentsel dönüşüm görüşüldü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nde plan değişikliği eşeltirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediyen başkan vekili Osman Toprak başkanlığın gerçekleştirildi 70 maddenin 48’i oy birliği ile kabul edilirken, 22 madde ise oy çokluğu ile kabul edildi.

Mavikent Gaziantep Konutları son başvuru günü!

Mavikent Gaziantep Belediye Projesi'nde yer alan 1.000 konut kurayla satılıyor. Başvuruları yarın başlayacak olan projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. İşte Mavikent Gaziantep Konutları son başvuru günü...

Gaziantep'te UNESCO kültür varlığı kaçakçılığının önlenmesi 3. toplantısı düzenlendi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin Suriye'de kaçırılan tarihi eserler konusunda INTERPOL ile işbirliği yaptığını bildirdi.

Gaziantep Oğuzeli Büyükşehir Parkı açıldı!

Gaziantep Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Büyükşehir Belediyesi, parkın açılışı için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.

Gaziantep'te 50 bin konut yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için belediyenin 50 bin konut yapacağının müjdesini verdi.

gaziantep belediye haberleri Haberi

gaziantep belediye haberleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, daha önce başlattığı bazı projeleri yerinde inceleyerek son durumları hakkında bilgiler aldı.


Teknik ekibi ile birlikte hafta sonu mesaisini projeleri yerinde inceleyerek geçiren Şahin, gezisine Çınarlı Parkı'ndan başladı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Lojmanlarının bulunduğu alanı inceleyen Şahin, buranın çok amaçlı kültür merkezi ve park alanı yapılacağını belirtti.


Buradaki incelemelerinin ardından Fıstık Parkı'na geçen Şahin, parkın son durumu ile ilgili bilgi aldı. Fıstık Parkı'nın ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunu, çok kısa süre içinde hizmete gireceğini vurgulayan Şahin, Gaziantep'in sembolü olan fıstığın her türlü aşamasının burada sergileyebileceklerini aktardı.


Ulaşımda bir takım çözümler ve alternatifler üretme gayretinde olduklarını, bu nedenle Ordu Caddesi ile Milli Egemenlik Bulvarı'nın trafik yükünü azaltmak için çalıştıklarını belirten Şahin, bu doğrultuda Jandarma...