06 / 05 / 2024

gaziantep Beykent Kavşağı

gaziantep Beykent Kavşağı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Antalya Çallı Kavşağı'na yapılacak köprü vatandaşa sorulacak!

Başkan Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Panayır Kavşağı'na raylı sistem!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı raylı sistem inşaatının kısa sürede başlayacağını açıkladı. İşte Altepe'nin açıklamaları...

Bursa Panayır Kavşağı’nda çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatın başlayacağını söyledi.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılıyor!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda asfalt çalışmaları başlayacak. Korkuluk imalatları ve elektrik direklerinin montajının tamamlanmasıyla birlikte 22.5 milyon liralık Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılacak.

Bursa Panayır Kavşağı'nda çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı'nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

Bursa Panayır Kavşağı’nda inşaat başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatın başlayacak.

Bursa Panayır Kavşağı'nda inşaat başlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

Tulumba Kavşağı projesi 3 Ocak'a yetişecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tulumba Kavşağı Projesi'nin söz verdiği gibi 3 Ocak 2016 tarihine yetiştirilebilmesi için çalışmaların 24 saat sürmesi konusunda Mersin Valiliği'ne başvurduklarını bildirdi.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ Evleri!

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ Evleri başvuruları için son gün 30 Eylül 2015. Fiyatların 73 bin 511 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

gaziantep Beykent Kavşağı Haberi

gaziantep Beykent Kavşağı


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yapımını üstlendiği ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.


 Beykent bölgesindeki 3 mahalle ile organize sanayi bölgesi, Araban, Yavuzeli, Adıyaman istikametini kullanan vatandaşlara kesintisiz ulaşım sağlayacak olan köprülü kavşak için ilk kazma vuruldu. Köprülü kavşağın hizmete girmesiyle birlikte ortalama 60 bin dolayında sürücüye hizmet vermesi bekleniyor.


Beykent Köprülü Kavşağı projesinin Ankara ayağının hızlanmsı için girişimlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in gayretleri sonucunda yapımına başlanan köprülü kavşağın bu bölgenin trafik yükünü hafifletmesi bekleniyor. Şahin’in bizzat girişimleri ile aşılan bürokratik engellerden sonra köprülü kavşağın yapımına önceki gün başlandı.


TRAFİK ALTARNATİF YOLLARDAN SAĞLANACAK


Bu nedenle, 22 Nisan 2017 Cumartesi tarihi itibari ile Tugay-Basra yolu ile Adıyaman (Araban Yavuzeli) yolu kesişiminden itibaren Beykent Mahallesi 10 Nolu Cadde araç ve yaya...